Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Gambia

Tropische stranden, kleine vissersdorpen, prachtige natuurparken en kleurrijke markten in Banjul, de hoofdstad van Gambia, het kleinste land van Afrika

ONTDEK • BELEEF • GENIET

Foto: Zonsondergang aan één van de schitterende strand in Serrekunda

Een bijzonder, bezienswaardig land

Klein maar fijn, dat kunt u over Gambia zeker zeggen. En ondanks dat Gambia nog kleiner dan Nederland is, zijn hier veel bezienswaardigheden te ontdekken. Uiteraard de tropische stranden waar het heerlijk zonnebaden en zwemmen is. Maar ook veel andere bezienswaardigheden zoals verscheideneLees meer

Aantal gevonden reizen: 4

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Tui

Het beste van twee werelden. Relaxen nabij het strand van Kololi én kennis maken met het wildlife van Senegal in Fathala Reserive. Tijdens deze combinatiereis overnacht je na aankomst in het knusse K.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

Wow! Boven op een klif schittert Ngala Lodge. Dit kleinschalige en karaktervolle hotel is ondergebracht in een oud koloniaal herenhuis met Afrikaanse elementen. Een verblijf in Ngala Lodge staat voor .... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

LABRANDA Coral Beach is in typisch Afrikaanse stijl gebouwd. Een beetje als een dorp. Alle kamers zijn keurig ingericht en hebben bovendien gegarandeerd zeezicht. Bij de All-Inclusive formule zijn nie.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

Touchdown! Zes uur vliegen en je slippers staan op het brede witte zandstrand van Kotu. Het uitzicht bij Hotel Sunset Beach? Palmbomen, zwembad en volledig verzorgd All Inclusive. En dat zonder jetlag.... bekijk reis»