Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Gambia

Tropische stranden, kleine vissersdorpen, prachtige natuurparken en kleurrijke markten in Banjul, de hoofdstad van Gambia, het kleinste land van Afrika

ONTDEK • BELEEF • GENIET

Foto: Zonsondergang aan één van de schitterende strand in Serrekunda

Een bijzonder, bezienswaardig land

Klein maar fijn, dat kunt u over Gambia zeker zeggen. En ondanks dat Gambia nog kleiner dan Nederland is, zijn hier veel bezienswaardigheden te ontdekken. Uiteraard de tropische stranden waar het heerlijk zonnebaden en zwemmen is. Maar ook veel andere bezienswaardigheden zoals verscheideneLees meer

Populaire reizen in Gambia


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

Wow! Boven op een klif schittert Ngala Lodge. Dit kleinschalige en karaktervolle hotel is ondergebracht in een oud koloniaal herenhuis met Afrikaanse elementen. Een verblijf in Ngala Lodge staat voor .... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

Direct aan het goudgele zandstrand van Kotu vind je Tamala Beach. Dit hippe Adult Only hotel heeft alles in huis voor een heerlijke ontspannen vakantie! Je start en eindigt je dag in je sfeervolle kam.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

Touchdown! Zes uur vliegen en je slippers staan op het brede witte zandstrand van Kotu. Het uitzicht bij hotel Sunset Beach? Palmbomen, zwembad en volledig verzorgd All Inclusive. En dat zonder jetlag.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

Coral Beach is in typisch Afrikaanse stijl gebouwd. Een beetje als een dorp. Alle kamers zijn keurig ingericht en hebben bovendien gegarandeerd zeezicht. Bij de All-Inclusive formule zijn niet alleen .... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

Rustzoekers en liefhebbers van luxe zitten goed bij Coco Ocean Resort & Spa in Bijilo. In deze parel aan Afrika's westkust kom je niets tekort. Je bed staat in een sfeervolle suite, met Afrikaanse det.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

Gambia: het land van de kleurrijke gewaden, Kunta Kinte en een relaxte Afrikaanse sfeer. Bijnaam? The Smiling Coast. En bij aankomst in Kairaba Beach Hotel begrijp je meteen waarom. Van de vrolijke tu.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Het beste van twee werelden. Relaxen nabij het strand van Kololi én kennis maken met het wildlife van Senegal in Fathala Reserive. Tijdens deze combinatiereis overnacht je na aankomst in het knusse K.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Ontspannen aan het strand van Kololi of Kotu én het boeiende binnenland van Gambia ervaren? Dat kan tijdens deze unieke combinatiereis! Aan de kust overnacht je in een hotel in Kololi of Kotu. In het.... bekijk reis»