Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Kenia

Veelzijdig rondreisland: combineer strand en safarigebieden bv. Tsavo bij Mombassa; spot hier de 'rode' olifanten.

ONTDEK • BELEEF • GENIET

Foto: Kudde Afrikaanse olifanten op een safari-reis met op de achtergrond de Kilimanjaro

KENIA. De Big Five en 50 nationale perken

Wie denkt aan een vakantie in Afrika denkt uiteraard meteen aan de Big Five. Dat is zeker iets waarvoor u in Kenia aan het goede adres bent. De meer dan 50 nationale parken van Kenia bieden u een keur aan wildsoorten. Maar Kenia biedt u ook schitterende stranden en onderwaterwereld, imposante woestijnen en Lees meer

Aantal gevonden reizen: 70

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Kras

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Kras

Avontuurlijk Kenia + Severin Sea Lodge.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Kras

Reisorganisatie: Tui

Deze safari is een absolute bestseller en geschikt voor mensen die voor de eerste keer kennismaken met Kenia en al haar schoonheid. Geniet van de diversiteit aan natuur en wilde dieren. Laat je verras.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Tui

Wie wil weten hoe ze in Kenia alles uit de kast halen voor een heerlijke vakantie, gaat naar Southern Palms Beach Resort. Je merkt al snel dat Afrika naar meer smaakt. Bijvoorbeeld als je met je bord .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Met maar liefst 5 game drives heb je alle tijd om de 'Big Five' te spotten. Niet alleen vanuit de safaribus spot je wilde dieren, ook tijdens je lunch zie je dieren bij de waterpoel. Tijdens de game d.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Tui

Uniek in haar soort, omgeven door natuur en meer dan gastvrij. The Sands at Chale Island is het enige resort in Kenia dat gelegen is op een privé-eiland. Afhankelijk van de stand van het water kun je.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

De spanning van het op safari gaan gecombineerd met ultiem relaxen en luieren aan de uitgestrekte witte zandstranden van Mombasa. Deze korte safari bezoekt maar liefst 3 wildparken en biedt de kans om.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Tui

Op zoek naar ongerepte witte zandstranden met kristalhelder water en tropische tuinen met veel flora en fauna? Dan ben je bij Diani Sea Resort aan het juiste adres. Wie weet zie je zelfs nog een ronds.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Niet voor niets de Best of Kenya. Een complete safari die je in een week langs alle beroemde wildparken brengt. De uitgestrekte vlaktes van de Masai Mara afturen vanaf je terras, met je verrekijker va.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Tui

Gelegen in een oase van rust, direct aan Tiwi Beach, vind je dit heerlijke resort. Een topper in ons aanbod. Wandel door de groen aangelegde tuin over de verschillende bruggetjes bij het zwembad en vi.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

De perfecte manier om een strandvakantie te combineren met een korte safari in het veelzijdige Kenia. Tijdens de safari breng je de nacht door op een unieke plek midden in het Nationale Park. Bij zons.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Tui

Het voelt als thuiskomen in het ruime Bahari Beach hotel. Een prachtige locatie, gebouwd op een klif met een panoramisch uitzicht om bij weg te dromen. Personeel dat alles tot in de puntjes voor je re.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Niet voor niets de Best of Kenya. Een complete safari die je langs alle beroemde wildparken brengt. De uitgestrekte vlaktes van de Masai Mara afturen vanaf je terras, met je verrekijker vanuit de safa.... bekijk reis»

Spreektaal
Engels
Tijd

Nairobi
Valuta
Shilling (KES)
Weer
Max. 21°C

Kenia

Oppervlakte
580.367 km²

Inwoners
48,5 miljoen

Hoofdstad
Nairobi

Airline
Royal Kenia

Vliegtijd en afstand
8 uur (AMS-NBO)

Tijdverschil
+ 1 uur (Nairobi)

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Verkeersbureau
> magicalkenya.com

Hier vind je Kenia