Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Kenia

Veelzijdig rondreisland: combineert strand met gave safarigebieden bv. zoals Tsavo achter de kust bij Mombassa; spot hier de 'rode' olifanten.

Foto: Kudde Afrikaanse olifanten op een safari-reis met op de achtergrond de Kilimanjaro

KENIA. De Big Five en 50 nationale perken

Wie denkt aan een vakantie in Afrika denkt uiteraard meteen aan de Big Five. Dat is zeker iets waarvoor u in Kenia aan het goede adres bent. De meer dan 50 nationale parken van Kenia bieden u een keur aan wildsoorten. Maar Kenia biedt u ook schitterende stranden en onderwaterwereld, imposante woestijnen en Lees meer

Aantal gevonden reizen: 116

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Kras

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Kras

Avontuurlijk Kenia + Severin Sea Lodge.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Kras

Reisorganisatie: Tui

Met maar liefst 5 game drives heb je alle tijd om de 'Big Five' te spotten. Niet alleen vanuit de safaribus spot je wilde dieren, ook tijdens je lunch zie je dieren bij de waterpoel. Tijdens de game d.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Niet voor niets de Best of Kenya. Een complete safari die je in een week langs alle beroemde wildparken brengt. De uitgestrekte vlaktes van de Masai Mara afturen vanaf je terras, met je verrekijker va.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Niet voor niets de Best of Kenya. Een complete safari die je langs alle beroemde wildparken brengt. De uitgestrekte vlaktes van de Masai Mara afturen vanaf je terras, met je verrekijker vanuit de safa.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Tui

Majestueus gelegen op de koraalkliffen, met een fantastisch uitzicht over het strand en vlakbij het Diani-strand. Het Baobab Beach Resort lijkt op een klein gezellig dorp. Maar dan wel mét talloze zw.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

De spanning van het op safari gaan gecombineerd met ultiem relaxen en luieren aan de uitgestrekte witte zandstranden van Mombasa. Deze korte safari bezoekt maar liefst 3 wildparken en biedt de kans om.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Camera en verrekijker bij de hand? We gaan wilde dieren spotten! Hoeveel dieren van de 'Big Five' streep jij van je lijstje? Combineer een verblijf aan de prachtige Keniaanse kust met 2 dagen safari i.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Tui

Wie wil weten hoe ze in Kenia alles uit de kast halen voor een heerlijke vakantie, gaat naar Southern Palms Beach Resort. Je merkt al snel dat Afrika naar meer smaakt. Bijvoorbeeld als je met je bord .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Deze safari is een absolute bestseller en geschikt voor mensen die voor de eerste keer kennismaken met Kenia en al haar schoonheid. Geniet van de diversiteit aan natuur en wilde dieren. Laat je verras.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Tui

Als je altijd al African-style hebt willen slapen, word je blij van Neptune Village Beach Resort & Spa. Je logeert hier in van die typische rondavels met makuti-daken, midden tussen de kokospalmen. Me.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Tijdens deze korte safari maak je verschillende game drives, waarbij het prachtige landschap en het zeer diverse dierenrijk in de parken uitgebreid aan bod komen. Een combinatie van Tsavo East Nationa.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Tui

Uniek in haar soort, omgeven door natuur en meer dan gastvrij. The Sands at Chale Island is het enige resort in Kenia dat gelegen is op een privé-eiland. Afhankelijk van de stand van het water kun je.... bekijk reis»

Spreektaal
Engels
Tijd

Nairobi
Valuta
Shilling (KES)
Weer
Max. 18°C

Kenia

Oppervlakte
580.367 km²

Inwoners
48,5 miljoen

Hoofdstad
Nairobi

Airline
Royal Kenia

Vliegtijd en afstand
8 uur (AMS-NBO)

Tijdverschil
+ 1 uur (Nairobi)

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Verkeersbureau
> magicalkenya.com

Hier vind je Kenia