Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Bhutan

Himalaya koninkrijk Bhutan: land van mystieke kloosters, eindeloze groene, beboste heuvels, majestueuze bergtoppen en het National Geluk, de vruchtbaarheidstempel. Hoofdstad Thimpu, sub-tropische vallei Punakha, en Paro met het Tijgernest klooster

Foto: Panorama van het kloosterfort Punakha Dzong en de vallei van de Pho Chhu (rivier de Pho)

Aantal gevonden reizen: 4

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: Turkish Airlines dagen

Reisorganisatie: Fox

In het verborgen hindoerijk Nepal is het dagelijkse leven doordrenkt van magie, mystiek en religie. Land van levende museumsteden met prachtige architectuur, ongerepte natuur met gigantische bergtoppe.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Bhutan is fascinerend; de geschiedenis zit vol met unieke mythen en wonderen. Zowel cultureel als landschappelijk is het ‘Land van de Donderende Draak’ zeer bijzonder. Verscholen in de groene Hima.... bekijk reis»

Aantal dagen: 22 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

In het ‘Land van de Donderende Draak’ bestaan geen lelijke vergezichten. Je reist tijdens deze Bhutan rondreis door een bergachtig landschap, dat wordt opgeluisterd door monniken .... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: SNP

Vanuit Delhi vliegt u naar Paro, de enige luchthaven van het laatste Himalaya koninkrijk. Hier gaat er al meteen een nieuwe wereld voor u open: vriendelijke mensen in klederdracht, prachtige knusse do.... bekijk reis»