Kies uw land, regio, stad

Rondreizen vakantie Mongolië

Aantal gevonden reizen: 10

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens dit overland-avontuur door Mongolië reis je langs de hoogtepunten en meest afgelegen en ongerepte plekken. Echt op avontuur houdt in dat je onder andere slaapt in de echte wildernis..... bekijk reis»

Aantal dagen: KLM dagen

Reisorganisatie: Fox

Geniet van deze droomreis per trein van Moskou naar Beijing dwars door onvoorstelbare landschappen, verschillende tijdzones en fascinerende indrukken! Verblijf een aantal nachten aan boord van de trei.... bekijk reis»

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: Djoser

De reis door Mongolië begint in de hoofdstad, Ulaanbaatar. Vanaf het Zaisan-gedenkteken, op een heuvel ten zuiden van de stad, heb je een weids uitzicht over Ulaanbaatar en omgeving. We bezoeken het .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Mongolië reizen we langs ongerepte natuur, spectaculaire vergezichten, de uitgestrekte Gobi woestijn én de gastvrijheid van de nomaden. Alleen de boeddhistis.... bekijk reis»

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Een langgekoesterde droom wordt werkelijkheid. Twee weken lang met de beroemde Transsiberië Express door de natuurpracht van Siberië en Mongolië, een afstand van totaal 7865 kilometer! Natuurlijk w.... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Mongolië geeft de geheimen van de uitgestrekte steppen steeds meer prijs aan de nieuwsgierige buitenwereld. Je ontmoet een volk van herders en ruiters. Onderweg rijd je door een adem.... bekijk reis»

Aantal dagen: 22 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Na je verblijf in Moskou reis je met de Transsiberië Express dwars door Rusland. De eerste stop is Jekaterinburg. Door verschillende tijdzones over de bekendste van alle spoorlijnen reizen we naar Ir.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Kras

Rondreis Mongolië en China met o.a. Ulaanbaatar, de Gobiwoestijn.... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Een langgekoesterde droom wordt werkelijkheid! Een reis met de beroemde Transsiberië Express door de natuurpracht van Siberië en Mongolië, een afstand van in totaal 7865 kilometer..... bekijk reis»

Aantal dagen: KLM dagen

Reisorganisatie: Fox

Eén van de beroemdste treinreizen ter wereld op een comfortabele manier! ROUTE MOSKOU- BEIJING Beleef één van de beroemdste treinreizen ter wereld! Deze wereldberoemde, avontuurlijke treinreis he.... bekijk reis»

Mongolië

Hoofdstad

Inwoners

Oppervlakte

Airline

Vliegtijd en afstand

Tijdverschil

Reisadvies

Verkeersbureau