Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Mongolië

Ongerepte natuur en spectaculaire vergezichten, de uitgestrekte Gobi woestijn, boeddhistische kloosters uit de tijd van Djenghis Khan, de Orkhon vallei, zandheuvels, steppen, Nomaden, kamelen, Przewalskipaarden en geniet van de oude hoodstad Ulaanbaatar.

Foto: Altai Tavan Bogd, National Park in Bayar-Ulgii, Mongolië.

Aantal gevonden reizen: 5

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: KLM dagen

Reisorganisatie: Fox

Eén van de beroemdste treinreizen ter wereld op een comfortabele manier! ROUTE MOSKOU- BEIJING Beleef één van de beroemdste treinreizen ter wereld! Deze wereldberoemde, avontuurlijke treinreis he.... bekijk reis»

Aantal dagen: KLM dagen

Reisorganisatie: Fox

Geniet van deze droomreis per trein van Moskou naar Beijing dwars door onvoorstelbare landschappen, verschillende tijdzones en fascinerende indrukken! Verblijf een aantal nachten aan boord van de trei.... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Mongolië geeft de geheimen van de uitgestrekte steppen steeds meer prijs aan de nieuwsgierige buitenwereld. Je ontmoet een volk van herders en ruiters. Onderweg rijd je door een adem.... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Een langgekoesterde droom wordt werkelijkheid! Een reis met de beroemde Transsiberië Express door de natuurpracht van Siberië en Mongolië, een afstand van in totaal 7865 kilometer..... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: SNP

Avontuurlijke wandelvakantie door het weidse Mongolië. Ontdek de verrassende en gevarieerde landschappen die Mongolië te bieden heeft. Verken te voet beschermde natuurgebieden als het Gurvan Saikhan.... bekijk reis»