Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Zuid-Korea

Land van natuur, watervallen en stijle kliffen. Onderga miljoenenmetropool Seoul en breng een bezoek aan de gedemilitariseerde zone, de grens met Noord-Korea. Bekijk het openluchtmuseum van Andong, Bezoek de enorme vismarkt en de eeuwenoude tempels van Busan en geniet van de prachtige zuidkust.

Foto: De Haedong Yonggungsa tempel in Busan, Zuid-Korea

Aantal gevonden reizen: 5

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Onze reizen beginnen en eindigen in Seoul, de miljoenmetropool van Zuid-Korea. De stad biedt een unieke mix van modern en traditioneel aan. Je kunt een bezoek brengen aan de gedemilitariseerde zone, d.... bekijk reis»

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: BaoBab

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Het verrassend pure Zuid-Korea is nog niet ontdekt door massatoerisme. Vergaap je aan de moderne architectuur van de nieuwe kantoren en woonwijken, en ga op zoek naar.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Met populaire buurlanden als China en Japan wordt Zuid-Korea vaak over het hoofd gezien. Wie besluit de stap te nemen wordt beloond met een inkijkje in een unieke bestemming waar de laatste te.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Houdt u van zelfstandig reizen en vindt u het leuk om wat meer 'onder de mensen' te zijn? Dan is deze 8-daagse rondreis vanuit Seoul een hele goede keuze! Per trein reist u van stad naar stad terwijl .... bekijk reis»