Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Brandenburg

Prachtige provincie rondom Berlijn met schitterende natuur

>> Lees ook alle verkeersbureaus-info van het Verkeersbureau van Brandenburg

Brandenburg_rondreizen.nl

De deelstaat Brandenburg vind je geheel in het oosten van Duitsland, geheel rondom Berlijn. Deze prachtige vakantieregio wordt van noord naar zuid omgeven door de provincies Mecklenburg-Vorpommern, Niedersachsen, Sachsen-Anhalt en Sachsen. Met in het midden de stad Berlijn, die echter een eigen deelstaat is. De gehele oostzijde grenst aan Polen. De hoofdstad van Brandenburg is Potsdam. Je viert hier vakantie in een heerlijk rustige, landelijke omgeving, echter

Lees meer

Populaire reizen in Brandenburg


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Op ongeveer een uurtje rijden van Berlijn ligt het grootste tropische resort van Europa, het Tropical Islands Resort. Dit resort verwelkomt bezoekers in een tropische oase die het hele jaar door een a.... bekijk reis»

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Klinkt vertoeven op een tropisch eiland als muziek in uw oren? Dan raden wij u aan om een vakantie te boeken naar het beroemde Tropical Islands Resort op nog geen 7 uur rijden van Nederland. In het in.... bekijk reis»

TIPS & HOTSPOTS in Brandenburg

De leukste familievakanties

Naast het feit, dat Brandenburg een gave bestemming is voor een rondreis, is deze deelstaat ook bijzonder geschikt voor een familievakantie, een autovakantie met het hele gezin met kinderen van 6 tot 16. Denk bv. aan  een vaarvakantie met een echte houseboat een dagje varen met een vlot, kano of kajak een dagje vissen in een van de talrijke watertjes en ’s avonds bij een kampvuurtje je eigen gevangen visje oppeuzelen een dagje fietsen door de natuur langs meren en kastelen.
Bekijk de verkeersbureau informatie van de plaatselijke VVV’s en de vele Tips & Highlights op Familievakanties.nl

Spreektaal
Duits
Tijd

Potsdam
Valuta
Euro
Weer
Max. 9°C

Brandenburg

Oppervlakte
29.479 km²

Inwoners
Ruim 2½ miljoen

Hoofdstad
Potsdam

Airline
Lufthansa

Reistijd en afstand
AUTO 5½ uur - 560 km

Tijdsverschil
Geen

Verkeersbureau
www.brandenburg-tourism.com

Verkeersbureau's
VVV Brandenburg: www.brandenburg-tourism.com; openingstijden: Informatie- en bemiddelingsservice van ma. t/m vrij. van 9 - 18.00 uur

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Brandenburg

Nergens anders in Duitsland is er een regio als de deelstaat (provincie) Brandenburg, rond Berlijn, met een zo schitterend vakantiegebied als het Spreewald. Omzoomd met bossen, kleine weiden en velden, vormen de rivieren en kanalen een uniek, mysterieus waterlabyrint in Centraal-Europa. Het door UNESCO erkende biosfeerreservaat is het leefgebied van een gevarieerde flora en fauna. Wat is er in ‘mijn’ Brandenburg allemaal te zien? Natuurlijk een aantal erg mooie, historische steden, zoals Brandenburg-stad, Potsdam en Oranienburg; deze laatste twee zijn ook onderdeel van de bekende Oranjeroute! Dan die prachtige natuurgebieden met de vele, vele meren. Lees ook de uitgebreide tips en hotspots op Verkeersbureau Brandenburg.

Hartelijke groet,

Martin Fennemann
Manager Auslandmarketing

">