Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Brazilië

Fascinerende uitersten, vele culturen. Bruisend Rio, jungles, watervallen en 7e wereldwonder Christusbeeld.

ONTDEK • BELEEF • GENIET

Foto: Luchtfoto met uitzicht op deel van Rio de Janeiro, het 37 m hoge Christusbeeld (één van de zeven wereldwonderen) en berg Corcovada.

Land van prachtige contrasten

Brazilië, bekend van het wereldberoemde carnaval, de schitterende zandstranden Copacabana en Ipanema, het beroemde Christusbeeld ‘Cristo Redentor’ en natuurlijk het schitterende natuurlandschap, is het grootste land van Zuid-Amerika en heeft een diversiteit aan klimaten. Ook de landschapstypen variëren sterk. Men vindt in Brazilië tropisch regenwoud, savannes, steppen, moerasgebieden, vlaktes en sterk bebouwde grond. Tijdens uw rondreis zult u uw ogen uitkijken door de verscheidenheid aan flora- en fauna, de schitterende rivieren met hun indrukwekkende watervallen, de prachtige zandstranden, de uitgestrekte koffie- en citrusvruchten plantages en de vele natuurlijke en culturele bezienswaardigheden. De vele mogelijkheden, de gastvrije sfeer en de enorme omvang van Brazilië maken uw rondreis naar Brazilië onvergetelijk.

Populaire reizen in Brazilië


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Tui

15-daagse rondreis Bruisend Brazilië.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Brazilië is een fascinerend land van uitersten. Maak kennis met de metropool São Paulo, een smeltkroes van culturen. Sta midden in de jungle oog in oog met het natuurgeweld van ruisende watervallen..... bekijk reis»

Aantal dagen: 27 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Stap in de voetsporen van ontdekkingsreizigers en avonturiers tijdens deze onvergetelijke reis door Zuid-Amerika. Ontdek de rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en levendige culturen van Chi.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Djoser

De Amazone is met haar 6500 kilometer één van de langste rivieren op aarde. Het omringende oerwoud bevat een duizelingwekkende hoeveelheid planten- en diersoorten en biedt onderdak aan maar liefst 3.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Begin op de brede boulevards van wereldstad Buenos Aires en eindig op de stranden van Copacabana in het levendige Rio de Janeiro. In Argentinië & Brazilië ervaar je de tango en de samba in één rei.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Argentinië en Brazilië zijn zo groot dat ze samen het grootste deel van Zuid-Amerika beslaan. Begin op de brede boulevards van wereldstad Buenos Aires en eindig op de stranden van Copacabana in het .... bekijk reis»

Aantal dagen: 24 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Al reizend dwars door Zuid-Amerika zien we uiteenlopende natuurlandschappen; van jungle tot besneeuwde Andes-toppen en culturen variërend van indiaanse beschavingen tot moderne wereldsteden. De reis .... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Dit is een Argentinië & Brazilië familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Deze familiereis brengt het beste van Latijns-Amerika samen! De twee mooiste steden: het mondain.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Dit is een Brazilië familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Brazilië is zon, zee en strand, regenwoud en watervallen, samba en .... bekijk reis»

Aantal dagen: 19 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Begin je rondreis op het goudgele strand van Copacabana in Rio de Janeiro. Op de grens met Argentinië ligt een van ’s werelds grootste watervallen, die van bekijk reis»

Aantal dagen: 19 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Een kokosnoot drinken op het wereldberoemde Copacabana strand, meeswingen met een drumband in de kleurrijke straatje van Salvador en per boot op zoek gaan naar jaguars in het grootste wetlandgebied.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

De twee grootste landen van Zuid-Amerika nu verenigd in een groepsreis! In de hipste stad ter wereld, Buenos Aires, bezoek je ‘barrios’ als San Telmo en .... bekijk reis»

Spreektaal
Portugees
Tijd

Brasilia
Valuta
Reaal (BRL)
Weer
Max. 16°C

Brazilië

Oppervlakte
8.516.000 km²

Inwoners
208 miljoen

Hoofdstad
Brasilia

Airline
Azul Brazilian Airlines

Reistijd en afstand
11¾ uur (AMS-BSB)

Tijdsverschil
+ 4 uur (Brasilia)

Verkeersbureau
Embratur – Brazilian Tourism Board

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Brazilië

">