Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Bulgarije

Ontdek de ongerepte natuur van de Balkan en de mix van Oosterse elementen

.

Rondreizen in Bulgarije
Heeft u altijd al een mooie rondreis willen combineren met een strandvakantie? Dan is een uitstekende mogelijkheid. Het land heeft een groot aantal culturele en historische bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Bulgarije heeft maar liefst 160 prachtig versierde kloosters! Daarnaast beschikt het land ook over een keur aan prachtige natuurgebieden die het bezoeken meer dan waard zijn.
De sportieve reiziger zal Bulgarije onvergetelijk vinden. Het land heeft veelLees meer

Populaire reizen in Bulgarije


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Ervaar de grote schoonheid van natuur en cultuur in Bulgarije. Beklim het Rila gebergte,een Nationaal Park. Lunch aan een van de stille bergmeren en loop door de eeuwenoude oerbossen. Vergaap je aan d.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Op sneeuwschoenen door het Rilagebergte, in het zuidwesten van Bulgarije. Een onderdompeling, niet alleen in de natuur van de hoogste bergen van Zuidoost-Europa, maar ook in de rijke Bulgaarse cultuur.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Bulgarije vind je ongerepte natuur, uitgestrekte oerbossen en ruige bergketens. Bulgarije is uitermate geschikt voor een actieve wandelvakantie. Gedurende deze.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Bulgarije is een land met een lange en bijzonder gevarieerde geschiedenis: onder andere de Thraciërs, oude Grieken, Romeinen, Byzantijnen en Ottomanen hebben er hun sporen achtergelaten. Het huidige .... bekijk reis»

Aantal dagen: 24 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Deze rondreis toont je de mooiste natuur- en cultuurschatten van Bulgarije. Je reist langs een fraaie route. Heen via de Donausteden Regensburg, Wenen en Belgrado. Terug langs de Servische universitei.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: SNP

Wandelvakantie naar drie van de meest ongerepte natuurparken van de Balkan. Eerst bezoek je het Central Balkan National Park met zijn bloemenrijke bergkammen en uitgestrekte bossen waar wolven en bere.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen / 15 nachten dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Geschiedenis en natuur zijn ruim aanwezig tijdens deze reis, maar het echte Bulgarije en Roemenië leer je  kennen door in contact te komen met de lokale bevolking. Je bezoekt daarom.... bekijk reis»

Aantal dagen: 36 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Een grote ronde door Bulgarije en Roemenië, helemaal naar de Zwarte Zee. Dat is oost en west in één reis. De route is voorbereid, de reisbegeleiders staan voor je klaar, een excursiepakket is inclu.... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Deze intrigerende droomreis per trein voert op ontspannen wijze langs de mooiste hoofdsteden van Centraal-Europa en de Balkan. Met overnachtingen aan boord én in hotels en meerdere excursies inbegrep.... bekijk reis»

Spreektaal
Bulgaars
Tijd

Sofia
Valuta
B. lev
Weer
Max. 17°C

Bulgarije

Oppervlakte
110.994 km²

Inwoners
ca. 7 miljoen

Hoofdstad
Sofia

Airline
Bulgaria Air

Reistijd en afstand
2¾ uur (AMS-NC) - 1744 km

Tijdsverschil
+ 1 uur

Verkeersbureau
Bulgaria Air

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Bulgarije