Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Bulgarije

Ontdek de ongerepte natuur van de Balkan en de mix van Oosterse elementen

.

Rondreizen in Bulgarije
Heeft u altijd al een mooie rondreis willen combineren met een strandvakantie? Dan is een uitstekende mogelijkheid. Het land heeft een groot aantal culturele en historische bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Bulgarije heeft maar liefst 160 prachtig versierde kloosters! Daarnaast beschikt het land ook over een keur aan prachtige natuurgebieden die het bezoeken meer dan waard zijn.
De sportieve reiziger zal Bulgarije onvergetelijk vinden. Het land heeft veelLees meer

Populaire reizen in Bulgarije


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Ervaar de grote schoonheid van natuur en cultuur in Bulgarije. Beklim het Rila gebergte,een Nationaal Park. Lunch aan een van de stille bergmeren en loop door de eeuwenoude oerbossen. Vergaap je aan d.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Op sneeuwschoenen door het Rilagebergte, in het zuidwesten van Bulgarije. Een onderdompeling, niet alleen in de natuur van de hoogste bergen van Zuidoost-Europa, maar ook in de rijke Bulgaarse cultuur.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Bulgarije vind je ongerepte natuur, uitgestrekte oerbossen en ruige bergketens. Bulgarije is uitermate geschikt voor een actieve wandelvakantie. Gedurende deze.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Ervaar het echte Bulgarije! De Bulgaarse dorpen zijn een oase van gastvrijheid en tradities. Wil je Bulgarije op zijn mooist leren kennen? Dan zal je van de toeristische.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Natuurlijk Reizen

Wandelen in verrassend Bulgarije Tijdens deze actieve en afwisselende reis door verrassend Bulgarije maakt u kennis met de indrukwekkende natuur, de geschiedenis en de vele cultuurschatten van de .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Natuurlijk Reizen

Wandelen door een bijzonder landschap Tijdens deze cultuur- en wandelreis in Bulgarije maakt u kennis met de vele facetten van de Rhodopen in zuidwest Bulgarije. Wij wandelen door ongerepte natuur,.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: SNP

Wandelvakantie naar drie van de meest ongerepte natuurparken van de Balkan. Eerst bezoek je het Central Balkan National Park met zijn bloemenrijke bergkammen en uitgestrekte bossen waar wolven en bere.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen / 15 nachten dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Geschiedenis en natuur zijn ruim aanwezig tijdens deze reis, maar het echte Bulgarije en Roemenië leer je  kennen door in contact te komen met de lokale bevolking. Je bezoekt daarom.... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Deze intrigerende droomreis per trein voert op ontspannen wijze langs de mooiste hoofdsteden van Centraal-Europa en de Balkan. Met overnachtingen aan boord én in hotels en meerdere excursies inbegrep.... bekijk reis»

Spreektaal
Bulgaars
Tijd

Sofia
Valuta
B. lev
Weer
Max. 10°C

Bulgarije

Oppervlakte
110.994 km²

Inwoners
ca. 7 miljoen

Hoofdstad
Sofia

Airline
Bulgaria Air

Reistijd en afstand
2¾ uur (AMS-NC) - 1744 km

Tijdsverschil
+ 1 uur

Verkeersbureau
Bulgaria Air

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Bulgarije