Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie Cambodja

ONTDEKKEN • BELEVEN • GENIETEN

Foto: De oude tempel Angor Wat bij zonsopkomst in Siem Reap, Cambodja

CAMBODJA. Authentiek, boeiend, vriendelijk

Wereldberoemde tempels van Angkor, reis per tuk-tuk door dorpjes en over eilandjes, duik de jungle in en bewonder de Ta Phrom tempel, bezoek de indrukwekkende hoofdstad Phnom Penh, beleef de vriendelijke bevolking op rijstvelden en zoutvlaktes en geniet per fiets van de rustgevende, groene natuur.

Populaire reizen in Cambodja


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens de familiereis Indochina ontdek je Thailand, Laos en Cambodja. Dit is een bijzondere en zeer afwisselende rondreis. Tijdens de reis voor het hele gezin overnachten we in hotels die variëren.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze 22-35ers reis Thailand, Laos en Cambodja ontdek je bijzondere dorpen en steden zoals Luang Prabang, Vang Vieng, Vientiane, Phnom Penh en Siem Reap. Onderweg zullen we ons verdiepen in de .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Laos en Cambodja worden veel optionele wandel- en fietstochten aangeboden. We overnachten in hotels die variëren van zeer eenvoudig tot zeer comfortabel. E.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: Djoser

We reizen langs een paar van de mooiste plekken van Zuidoost-Azië. Bangkok, Phnom Penh en Ho Chi Minh-stad zijn gezellige steden waar van alles te beleven valt. Tussen de vervallen communistische geb.... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Deze mooie rondreis door Indochina gaat van start in de hoofdstad van Vietnam, Hanoi. Je kunt overdag op je gemak rondslenteren en de sfeer van de gemoedelijke stad proeven. In Halong bay genieten van.... bekijk reis»

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: Djoser

In de bedrijvige Mekongdelta wisselen suikerriet-, kokosnoten- en fruitplantages de groene rijstvelden af. De 'rijstschuur van Vietnam' is overwegend vlak en laat zich prima per fiets ontdekken. Je ri.... bekijk reis»

Aantal dagen: 22 dagen

Reisorganisatie: Djoser

De Mekong rivier vormt het decor voor de reis door deze voormalige Franse koloniën. De reis begint in de Thaise koningsstad Chiang Mai. Vanuit Chiang Mai volgen we een mooie route door het gebied van.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Een bijzondere rondreis door twee landen die tot ver in de 20e eeuw tot de Franse kolonie Indochina behoorden. De boeiende verhalen van de reisleider over de roerige geschiedenis van dit gebied worden.... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: Tui

23-daagse rondreis Bewonder Vietnam & Cambodja.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Tui

15-daagse rondreis Thailand & Cambodja.... bekijk reis»

Aantal dagen: 20 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Op naar het voormalige Indochina, een rondreis naar sprookjesachtige Halong Bay, het pittoreske stadje Hoi An en de miljoenenstad Ho Chi Minh City. In Cambodja bezoek je de tempels van Angkor, de hist.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: ANWB

In deze uitgebreide duorondreis maak je kennis met het prachtige Vietnam en het vriendelijke Cambodja, twee bestemmingen met een heel eigen karakter. Ontdek de fascinerende steden, schitterende natuur.... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Een drielandenreis waarin je authentieke steden, sprookjesachtige natuur en imposante tempels van het oude Indochina ontdekt. Veel bezoeken en excursies zijn inclusief zodat je optimaal kunt genieten .... bekijk reis»

Aantal dagen: 22 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. De oude wijken van Hanoi, varen tussen de rotseilanden van de Halongbaai en het fotogenieke Hoi An. Zwe.... bekijk reis»

Spreektaal
Khmer
Tijd

Phnom Penh
Valuta
Riel (KHR)
Weer
Max. 27°C

Cambodja

Oppervlakte
181.035 km²

Inwoners
15,77 miljoen

Hoofdstad
Phnom Penh

Airline

Reistijd en afstand
13¼ uur (Phnom Penh)

Tijdsverschil
+ 5 uur (Phnom Penh)

Verkeersbureau
Tourism of Cambodja

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Cambodja