Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie Bahama's

BAHAMA'S: Een zonbestemming pur sang: 315 dagen zon, het hele jaar door

Met meer dan 315 dagen zon per jaar zijn de Bahama’s zonvakantie bestemming pur sang. Uiteraard hebben de paradijselijke stranden van deze eilandengroep daar ook veel mee te maken. Niet voor niets worden de Bahama’s door een grote groep zonaanbidders bezocht.
Maar een vakantie op de Bahama’s is ook voor duik- en snorkel liefhebbers uitermate geschikt. De heldere azuurblauwe zeewater rondom de eilanden is bezaaid met het prachtigste koraal, ‘blue holes’, onderwatergrotten en de kleurigste vissen. Grote kans dat u tijdens uw tocht onderwater een haai, walvis of dolfijn tegen komt. En wanneer u het onder water zat bent, zijn de mogelijkheden boven water ook zeer de moeite waard. Lekker surfen, zeilen of gewoon genieten van een cocktail, terwijl u met uw tenen in het hagelwitte zand zit of slenteren door één van de aantrekkelijke dorpjes of steden.
Door de toevloed aan andere nationaliteiten zijn door de jaren heen het historische en culturele erfgoed zeer divers geworden. Dit is in de vele galeries, musea, forten en kunstcentra goed te merken. Het Bahamian Heritage Center is bijvoorbeeld een prima bestemming wanneer u het handwerk van lokale artiesten wilt bewonderen. Ook een aanrader is een toer onder leiding van een gids waarbij u meer te zien en te horen krijgt over de geschiedenis van de Bahama’s.
En wist u dat u op de Bahama’s zeer goed belastingvrij kunt shoppen? Merkartikelen zoals parfum, horloges, kristal e.d. worden hier belastingvrij aangeboden.
De verschillende eilanden hebben elk hun eigen aantrekkingskracht. Natuurlijk zijn de stranden daarvan de belangrijkste, maar ook andere bezienswaardigheden zijn op de Bahama’s ruim voldoende te vinden. U zult zich tijdens uw vakantie op de Bahama’s zeker niet vervelen!

Beste reistijd voor een rondreis door de Bahama’s
Hoewel de Bahama’s het gehele jaar door temperaturen kent van tussen de 15 en 35 graden, is het aan te raden uw reis in de maanden december tot en met april te plannen. In deze maanden heeft u de meeste kans op zeer aangename temperaturen én de minste kans

Aantal gevonden reizen: 4

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Een reis door de 'Sunshine State' Florida is een kennismaking met de vele facetten van een vakantiebestemming bij uitstek. Voor jong en oud valt hier van alles te beleven. Vervolgens reist u per korte.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Genieten op twee van de vele pareltjes die de Bahama's kent. Ontdek de prachtige onontdekte plekjes van Eleuthera en Cat Island met hun parelwitte zandstranden en helderblauwe water. Privéreis.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

De verschillende tropische eilanden van de Bahama's lenen zich uitstekend voor een gecombineerd verblijf. Ontdek met deze Island Hopping de drie prachtige eilanden Paradise Island, Exumas en Eleuthera.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

De Bahama's zijn een walhalla voor de duiksport. Ga met ons mee naar de mooiste plekken en laat je overweldigen door de schitterende onderwaterwereld. Privéreis.... bekijk reis»