Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie op Belize

BELIZE. Een stukje natuurlijk paradijs op aarde

Het kleine landje Belize in Midden-Amerika is een perfecte bestemming voor avonturiers en strand- en zee liefhebbers. Schitterende bounty stranden, kristalhelder water met een schat aan onderwater leven, de bijna ondoordringbare groene jungle van tropische regenwouden, mysterieuze Maya steden en wel 40% aan beschermde gebieden voor de weelde aan flora en fauna van Belize. De kans dat u hier oog in oog komt te staan met een jaguar of poema is zeker aanwezig. Ook het leven onderwater is schitterend. Het kleurrijke rif met haar inwoners zijn een lust voor het oog; het is trouwens het langste barrièrerif op het noordelijk halfrond. Het natuurreservaat mangrove Shipstern Nature Reserve wordt ook wel de kraamkamer van de oceaan genoemd. Vele vissoorten en zien hier het levenslicht en trekken later de oceaan in. Geniet hier van een vogeltour, een botanische of culturele excursie en ontdek de lokale gemeenschap. Trek er lekker op uit en geniet de natuur van Belize en verbaas u over de puurheid van dit paradijselijke land

Beste reistijd voor een rondreis door Belize
Wanneer u uw rondreis door Belize plant kunt u dit het beste in de maanden februari tot en met april doen. Deze maanden zijn, door het hoogseizoen, wel iets duurder, maar de kans op heerlijke temperaturen zonder veel regenval is dan het grootst.

Aantal gevonden reizen: 5

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Deze reis laat u kennis maken met de mysterieuze Mayacultuur in Yucatán en Belize. U doet sfeervolle koloniale steden aan en geniet van de prachtige natuur. Belize staat bekent om de schitterende ond.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

De mooiste landen van Midden-Amerika nodigen je uit voor een kennismaking met de Mayacultuur, die ontstond op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Mexico, Belize en Guatemala zijn de trotse bezitters .... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Deze Mexico & Guatemala groepsreis is één grote afwisseling van landschap, cultuur en bevolking. De tientallen vulkanen maken het berggebied van Guatemala spectaculair, maar ook de laaglandjungle, m.... bekijk reis»

Aantal dagen: United dagen

Reisorganisatie: Fox

Ga mee met deze reis langs de mooiste plekjes van de fascinerende landen Mexico, Belize, Guatemala en Honduras. We ontdekken de eeuwenoude Mayacultuur, imponerende vulkanen, eeuwenoude tempels en .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze rondreis door Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Belize en Guatemala beleef je de geheel eigen sfeer van zes landen in Midden-Amerika. Costa Rica is met zijn tropische regenwou.... bekijk reis»