Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Ethiopië

Prachtig natuurschoon, imposante bergen, woestijnen, watervallen, kerken, moskeeën, paleizen en Addis Abeba

ONTDEK • BELEEF • GENIET

Foto: Panorama over het grondgebied van de Bana's in Ethiopië

Verbaas u over de prachtige natuur

Hoewel Ethiopië in het verleden een slechte naam had door oorlog en armoede, is dit image inmiddels absoluut achterhaald. Natuurlijk is in het land nog wel armoede te vinden, maar het heeft zich zeer goed van alle ontberingen hersteld. U zult verbaasd staan wanneer u het prachtige natuurschoon – een keur aanLees meer

Populaire reizen in Ethiopië


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 24 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Een reis naar Ethiopië is een 'eyeopener' voor de avontuurlijk ingestelde reiziger. De prachtige afwisselende natuur, de bijzondere historische monumenten en de interessante bevolkingsgroepen in de O.... bekijk reis»

Aantal dagen: 30 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Eén land, drie werelden. Dat is Ethiopië. Het bergachtige noorden, waar het leven gedomineerd wordt door het orthodoxe geloof, staat in schril contrast met de sprookjesachtige sfeer die zo kenmerken.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens dit overland-avontuur door Ethiopië reis je langs de hoogtepunten en meest afgelegen en ongerepte plekken van het zuiden. Zo maken we een 2-daagse wandeltocht door het Bale-gebergte,.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens dit overland-avontuur door Ethiopië reis je langs de hoogtepunten en meest afgelegen en ongerepte plekken van het noorden. Echt op avontuur houdt in dat je slaapt onder de sterrenhem.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ethiopië reis je langs alle hoogtepunten die het land te bieden heeft. Ethiopië is een onverwacht mozaïek van culturen en landschappen en wordt door velen a.... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Voor de échte Afrika-avonturier bieden we een afwisselende rondreis naar het gastvrije Ethiopië. In het groene bergachtige noorden wordt het leven gedomineerd door het orthodoxe geloof. Je treft er .... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Ethiopië is een verrassend mozaïek van landschappen en volkeren. Door veel avontuurlijke reizigers wordt het beschouwd als het mooiste land van Afrika. Slenter met Shoestring over kleurrijke markten.... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Deze avontuurlijke Ethiopië rondreis brengt je naar het diepe zuiden van het Afrikaanse land, waar je kennis maakt met de vele animistische stammen die Ethiopië rijk is, zoals Konso, Mursi en Hamar..... bekijk reis»