Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Ethiopië

Prachtig natuurschoon, imposante bergen, woestijnen, watervallen, kerken, moskeeën, paleizen en Addis Abeba

ONTDEK • BELEEF • GENIET

Foto: Panorama over het grondgebied van de Bana's in Ethiopië

Verbaas u over de prachtige natuur

Hoewel Ethiopië in het verleden een slechte naam had door oorlog en armoede, is dit image inmiddels absoluut achterhaald. Natuurlijk is in het land nog wel armoede te vinden, maar het heeft zich zeer goed van alle ontberingen hersteld. U zult verbaasd staan wanneer u het prachtige natuurschoon – een keur aanLees meer

Populaire reizen in Ethiopië


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

In drie weken proef je van het mooiste van zowel Noord- als Zuid-Ethiopië. Je maakt als het ware twee verschillende reizen door dit culturele hart van Afrika. Een reis door het zuide.... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Ethiopië is een verrassend mozaïek van landschappen en volkeren. Door veel avontuurlijke reizigers wordt het beschouwd als het mooiste land van Afrika. Slenter met .... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Voor de échte Afrika-avonturier bieden we een afwisselende rondreis naar het gastvrije Ethiopië. In het groene bergachtige noorden wordt het leven gedomineerd door .... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Deze avontuurlijke Ethiopië rondreis brengt je naar het diepe zuiden van het Afrikaanse land, waar je kennis maakt met de vele animistische stammen die Ethiopië rij.... bekijk reis»