Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Albanië

Geniet van prachtig authentiek landschap en panoramische berggebieden

Populaire reizen in Albanië


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Complete rondreis door het nog weinig bereisde Albanië en Macedonië. Langs de oude route tussen Rome en Constantinopel, de Via Egnatia, reizen we naar Ochrid via Elbasan. Dit herbergt de oudste mosk.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Albanië ontdek je het land van de gastvrije Albanezen. Albanië heeft een grote variatie aan natuurschoon. Van de witte stranden aan de Ionische Zee tot de gr.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Albanië maken we prachtige wandelingen door de ongerepte natuur en maken we kennis met de rijke cultuur. We bezoeken kloosters, kerken en ruïnes en verkennen.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Het toerisme in Albanië is zich nog volop aan het ontwikkelen en daarom kun je hier ongestoord genieten van ontspannen tochten door de ongerepte natuur. Bewonder de Romeinse wegen langs uitgestrekte .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens de familiereis Albanië geniet je met het hele gezin van de ongerepte natuur, de vriendelijke mensen, het heerlijke eten en witte stranden. Albanië heeft het allemaal. Nog niet veel reisorgan.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Nog maar enkele decennia geleden was Albanië het meest gesloten land van Europa. Albanië binnenkomen (of verlaten) was schier onmogelijk. Anno nu ligt alles anders. Het land timmert druk aan de weg .... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Ervaar hoe anders en vol verrassingen een bestemming relatief dichtbij kan zijn. Natuurliefhebbers zullen aan hun trekken komen in het prachtige berggebied rond Theth en aan de azuurb.... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Als er over 1 land een vooroordeel bestaat is dat wel Albanië! Het zou er grijs en grauw zijn met enkel lelijke betonnen flats. Het tegendeel is waar: schitterende natuur met bergen en ve.... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: SNP

De High Peaks of the Balkan Trail. Deze unieke wandeltocht dwars door en rondom het hoogste gebergte van de Balkan, de Albanese Alpen, leidt je langs fantastische en nog grotendeels ongerepte bergland.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Avontuurlijke wandelvakantie door een van de meest afgelegen en authentieke berggebieden van Europa: de Albanese Alpen. Je wandelt door het hart van de Albanese Alpen, land van machtige bergen en geï.... bekijk reis»