Kies uw land, regio, stad

Rondreizen vakantie Bosnië en herzegovina

Populaire reizen in Bosnië en herzegovina


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Kras

12-daagse rondreis Kroatië met o.a. Krk, Plitvice, Zadar, Split, Dubrovnik en Mostar. Verblijf in hotels aan de kust.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Kras

Vlieg/busreis Montenegro, Bosnië Herzegovina en Kroatië incl. ontbijt en diner, met o.a. Kotor, Mostar, Tito bunker, Sarajevo, Visoko en Dubrovnik.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Een reis door de ‘nieuwe landen’ op de Balkan is verrassend en interessant. Op de scheidslijn tussen oost en west is de culturele diversiteit groot. Naast een bezoek aan historische plaatsen als S.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Ziplinen, hiken, mountainbiken, kajakken; het kan allemaal tijdens deze actieve reis door Oost-Europa! Snuif de frisse berglucht op, bouw een kampvuur en verbaas je over de prachtige landschappen die .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Dit is een afwisselende reis door drie verschillende landen; Kroatië, Montenegro en Bosnië en Herzegovina. Verbaas je over de mogelijkheden van de uitgestrekte, groene en bergachtige landschappen in.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Dit is een afwisselende reis door 4 verschillende landen; Servië, Bosnië-Herzegovina, Montenegro en Kroatië. Deze landen maakten deel uit van het voormalig Joegoslavië en vandaag de dag staan ze v.... bekijk reis»