Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Denemarken

Denemarken. Heerlijk vakantieland vlakbij

Een prima vakantiebestemming voor iedereen. En omdat dit vakantieland niet te ver weg is, is het ook ideaal als familiebestemming. Natuurlijk zal de natuur op de eerste plaats komen: Prachtige stranden, beboste heuvels, indrukwekkende meren, fjorden en riviertjes. Er is ook volop te zien. Vele kastelen en andere historische gebouwen, natuurlijk de schitterende hoofdstad Kopenhagen en bv. pretpark Tivoli of Legoland, als een van de bekendste attracties. Dan de vele musea en evenementen op het gebied van kunst, de Vikingen, historie, enz. Denemarken is een heerlijk land om te fietsen, vissen, wandelen, golfen en voor watersport. Geniet van het weidse Deense landschap met heuvels, stranden, bossen, meren, fjorden en riviertjes. Het zijn de natuur en de kindvriendelijkheid die Denemarken zo geliefd heeft gemaakt bij ons Nederlanders.
Legoland moeten we even apart benoemen. Dit originele pretpark staat in Billund en bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar. Het biedt zowel klassieke als vele nieuwe legobouwwerken.

Denemarken bestaat grofweg uit Jutland (het schiereiland dat aan Duitsland is verbonden), Funen met Odense, beroemd door de sprookjesschrijver Hans C. Andersen, het eiland Seeland met hoofdstad Kopenhagen, Oost-Denemarken met de eilanden Lolland, Falster, Mon, Zuid-Seeland en last but not least het subtropische eiland Bornholm in de Oostzee.

Tip 1. Ga eens eilandhoppen. Denemarken is er rijk aan. Er zijn maar liefst meer dan vierhonderd eilanden. Hierdoor heeft het land een kustlijn van maar liefst ruim 7.300 kilometer!
Tip 2. Wanneer u niets wilt missen van Denemarkens mooiste bezienswaardigheden volg dan de Margrietroute. Deze 3700 km lange route voert u langs de prachtigste plekjes.

En de beste reistijd voor een rondreis en vakantie?
Hoewel het hele jaar zonder voorbehoud in aanmerking komt voor vakantie, is het vooral een bestemming vanaf het voorjaar t/m de herfst.

Aantal gevonden reizen: 22

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Op slechts 25 kilometer van de Duits-Deense grens ligt aan het fjord dit ruim opgezette vakantiepark voorzien met grote, luxe bungalows. Door de gunstige ligging ten opzichte van Nederland alsook de k.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Een koninklijke route door Denemarken, de Margrietroute! Deze rondreis brengt je naar de mooie dorpjes, golvende korenvelden en brede stranden!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Hellerup Parkhotel is een stijvol hotel met een perfecte ligging, slechts 15 min. van hartje Kopenhagen. Parkeer je auto op de gratis parking en neem het openbaar vervoer naar de stad. Hier is genoeg .... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Kras

Autorondreis Denemarken op basis van logies en ontbijtbuffet.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Kras

Autorondreis veelzijdig Denemarken op basis van logies en ontbijtbuffet.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

In LEGOLAND® Holiday Village kun je slapen in een gethematiseerde houten cottage of een wijnvat, de keuze is aan jou! Het comfort en de grootte van het vertrek verschilt per type. In 2017 zijn de oos.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Kras

Verblijf in Deense Kro's op basis van logies en ontbijtbuffet.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Kras

Autorondreis langs Aabenraa, Aarhus en Odense op basis van logies met ontbijt.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Je kent ze wel de vakantieparken met universele bungalows, een waterpark met 2 glijbanen en een steakhouse. Dan is Lalandia Billund toch wel even wat anders. Luxe bungalows met volledig ingerichte keu.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: De Jongintra Rondreizen

De drie grootste (schier)eilanden van Denemarken in één reis. Een best-seller in ons Denemarken aanbod..... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Mooie rondreis door Denemarken met overnachtingen in bijzondere hotels. Je begint op het schiereiland Jutland, reist dan door naar sprookjeseiland Funen, waar schrijver H.C. Andersen opgroeide, en ein.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Er zijn maar weinig hotels die zo veel details hebben als dit hotel. Loop je naar de Piraten- en Adventure kamers, dan ontmoet je eerst een echte LEGO man met lasso. Ga je eten, dan verwelkomt de LEGO.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Een koninklijke route door Denemarken, de Margrietroute! Deze rondreis brengt je naar Jutland, Funen en Seeland..... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: De Jongintra Rondreizen

Een 9-daagse rondreis langs de mooiste plekjes van Jutland. Ontdek de steden, geniet van de natuur en ontmoet de vriendelijke Denen..... bekijk reis»