Kies uw land, regio, stad

Rondreizen vakantie Sauerland

Aantal gevonden reizen: 9

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 3 dagen

Reisorganisatie: De Jongintra Rondreizen

Vakantieparadijs met uitgebreide (wellness)faciliteiten aan de voet van de 838 m hoge Ettelsberg met zeer aantrekkelijke kinderkortingen en leuke arrangementen!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Zomers is het Sauerland in Duitsland een groen wandelwalhalla en als de dagen korter worden verandert het in een winterwonderland. Logeren in een van de fijne familiekamers van Sauerland Stern Hotel W.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Geniet in dit design hotel van het moderne, frisse en strakke interieur. Het nieuwe 4-sterrenhotel Oversum Vital Resort beschikt over 77 modern ingerichte kamers met elk een panoramisch uitzicht over .... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Het Romantik Landhotel Doerr is van oorsprong een eenvoudige herberg met een rijke historie. In de loop der jaren heeft het zich ontwikkeld tot een romantisch wellness-hotel. Dit klassieke hotel heeft.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Op zoek naar een hotel voor jong en oud in een prachtig natuurgebied en niet te ver van huis? Dan is dit het perfecte hotel voor jou! Dit romantische hotel ligt direct aan de Diemelsee en wordt omring.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Hotel Rimberg in Schmallenberg is gloednieuw in ons assortiment! Dit bijzondere hotel met prachtig nieuw interieur en een mooi design nodigt uit om te komen ontspannen en te genieten. Het hotel is com.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Ga mee en ontdek de bergen in het Sauerland, slaap als ridder bij het kasteel in Kronach en ga op zoek naar de fantasie in Phantasialand!.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Pharos

Oud en Nieuw in het Sauerland. Het Sauerland Stern hotel heeft tijdens de feestdagen een speciaal Oud en Nieuwjaarsprogramma samengesteld. Samen met de vele faciliteiten die het hotel biedt, zul je .... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Ontspannen in Bad Liebenzell, genieten van de natuur in Otterberg en gezellige vakwerkdorpjes bezoeken in Winterberg..... bekijk reis»

Sauerland

Hoofdstad

Inwoners

Oppervlakte

Airline

Vliegtijd en afstand

Tijdverschil

Reisadvies

Verkeersbureau