Kies uw land, regio, stad

Rondreizen vakantie Finland

Aantal gevonden reizen: 50

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: De Jongintra Rondreizen

Ontdek de Finse meren, steden en cultuur tijdens deze 9-daagse rondreis door het zuiden van Finland..... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

Dit kleinschalige appartementen complex is rustig gelegen, aan de rand van het centrum van Levi, op ca. 5 minuten lopen van de winkelstraat met alle restaurants en bars. De appartementen zijn van alle.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Enthousiaste husky's die je voort trekken op de slee, een ritje op de sneeuwscooter en op zoek naar het noorderlicht tijdens een sneeuwschoenwandeling. Dit zijn enkele ingrediënten van deze unie.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Tijdens deze 5-daagse excursiereis verken je de natuur van Finland op verschillende manieren. Je begint de reis met een husky safari, de enthousiaste honden laten je graag kennis maken met Finland. Wi.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Tijdens deze 4-daagse excursiereis verken je de natuur van Finland op verschillende manieren. Je begint de reis met een husky safari, de enthousiaste honden laten je graag kennis maken met Finland. Wi.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: SNP

Sneeuwwandelen in internationaal gezelschap door de taiga langs de Russische grens. Dat betekent op sneeuwschoenen door uitgestrekte naaldwouden, over bevroren meren en moerassen en overnachten in blo.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Een reis die je eens in je leven gemaakt moet hebben! Maak een rit per sneeuwscooter en ga op zoek naar het magische Noorderlicht. Een unieke manier om dit wonderschone landschap te ervaren..... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Kort maar krachtig het prachtige Fins Lapland ontdekken. Kies voor een 4-daags verblijf waarin je kennis maakt met alle hoogtepunten van dit winterwonderland. Natuurlijk ga je een husky safari maken e.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: SNP

Een echte trektocht in het noordoostelijke grensgebied tussen Finland en Rusland. Langlauf in dit verlaten taigagebied, waar slechts hier en daar een boerderij ligt, over een vers getrokken loipe van .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Een 4-daagse shortbreak inclusief 4 excursies die je gedaan moet hebben als je naar Fins Lapland reist. Een sneeuwscootersafari door de prachtige natuur, met een beetje mazzel zie je het noorderlicht..... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Kort maar krachtig het prachtige Fins Lapland ontdekken. Kies voor een 5-daags verblijf waarin je kennis maakt met alle hoogtepunten van dit winterwonderland. Natuurlijk ga je een husky safari maken e.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Een reis die je eens in je leven gemaakt moet hebben! Maak een rit per sneeuwscooter en ga op zoek naar het magische noorderlicht. Een unieke manier om dit wonderschone landschap te ervaren..... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Een 5-daagse shortbreak inclusief 3 excursies die je gedaan moet hebben als je naar Fins Lapland reist. Een sneeuwscootersafari door de prachtige natuur, met een beetje mazzel zie je het noorderlicht..... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Kras

Excursiereis Lapland inclusief retourvlucht, hotel, ontbijt, excursies en gebruik van thermokleding.... bekijk reis»

Finland

Hoofdstad

Inwoners

Oppervlakte

Airline

Vliegtijd en afstand

Tijdverschil

Reisadvies

Verkeersbureau