Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Ierland

Ruige schoonheid, sfeervolle stadjes, ontelbare, indrukwekkende kastelen en volop gastvrijheid

Indrukwekkende kastelen te midden van ruige schoonheid

Ierland, het land van de ruige schoonheid, prachtige sfeervolle steden en stadjes, kleine authentieke dorpjes, ontelbare kastelen en andere schitterende historische gebouwen en gezellige en gastvrije inwoners. Bewonder de steile kliffen, het vele groen, de stranden waar je bijna nooit iemand tegen komt.Lees meer

Aantal gevonden reizen: 9

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Kras

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: BaoBab

Met zijn dramatische wolkenhemels en overal dat typische diepe groen, vormt Ierland een beloftevol wandelgebied. Deze reis in het westen van Ierland bestaat uit 3 etappes die telkens een ander beeld b.... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: SNP

De Wild Atlantic Way is een goed gemarkeerde autoroute die langs de gehele Ierse westkust voert, van Londonderry in het noorden, naar Cork in het zuiden. Tijde.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Korte wandelvakantie door de twee mooiste en onherbergzaamste landschappen van de Ierse westkust: de desolate karstvelden van de Burren en de ruige bergen, zandstranden en moors van Connemara. Ook op .... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: SNP

Wandelvakantie over de beroemde Kerry Way en het nauwelijks bezochte Beara schiereiland, waar we in de dorpjes en pubs de pure Ierse sfeer proeven. We zien het landschap van meren, parken en ruige ber.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: SNP

U maakt een voettocht rondom het langgerekte, bergachtige Dingle schiereiland. U volgt delen van de Dingle Way met onder andere stukken van de oude pelgrimsroute naar de ruim 900m hoge Mount Brandon. .... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: SNP

Afwisselende wandelvakantie over het, volgens insiders, meest authentieke schiereiland van zuidwest Ierland, met prachtige vissersplaatsjes als Castletownbere en Gelngarrif dat achterin een beschutte .... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Aan de rand van de levendige en charmante Ierse hoofdstad Dublin beginnen de heuvels van de Wicklow Mountains. Hier contrasteren de ruige, met heide en hoogveen bedekte hellingen met de beschutte, doo.... bekijk reis»