Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie Rusland

Natuur, cultuur, historie, tsaren en presidenten, talrijke bezienswaardigheden, vele stadjes en steden,

Foto: Panorama over het Rode Plein van Moskou. De torens van het Kremlin en de Sint Basitiuskathedraal

Een machtige historie en 49 overweldigen natuurgebieden

Het grootste land ter wereld met een lange en heftige historie, dat is Rusland. Die historie is nu nog op vele plaatsen terug te vinden in de historische gebouwen, oude stadjes en vele musea. Rusland heeft echter ook een prachtige natuur met maar liefst 49 beschermde natuurgebieden en een ongekend gevarieerdeLees meer

Populaire reizen in Rusland


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Kras

Stedentrip Rusland incl. ontbijt, met o.a. het Rode Plein, het Kremlin, de metrostations van Moskou, de Petrus & Paulusvesting en de Hermitage.... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: Kras

Vlieg-/rondreis Rusland inclusief ontbijt, met o.a. Moskou, Suzdal, Kostroma, Yaroslavl, Rostov en St. Petersburg.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Kras

Rondreis Baltische Staten en Rusland incl. ontbijt, met o.a. Vilnius, Trakai, Rundale, Riga, Sigulda, Tallinn en St. Petersburg.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Kras

Stedentrip Rusland speciaal voor singles incl. ontbijt, met o.a. het Rode Plein, Kremlin, metro van Moskou en Hermitage.... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Na je verblijf in Moskou, de hoofdstad van de Russische Federatie, reis je met de Transsiberië Express dwars door Rusland. Onze eerste stop is Jekaterinburg. Door verschillende tijdzones over de beke.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Al fietsend tussen deze twee moderne metropolen maak je kennis met het authentieke Rusland. Vanaf het Rode Plein in Moskou, met haar iconische gebouwen, starten we onze reis om al fietsend het plattel.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Deze rondreis door de drie Baltische Staten biedt een mooie afwisseling aan tussen boeiende cultuur enerzijds en ongerepte natuur anderzijds. De steden hebben een laatmiddeleeuws stadshart, dat rede.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Op jacht naar het magische groene licht in het hoge noorden van Rusland en Finland. Een reis door de tijd en op zoek naar een tijdloos fenomeen: de aurora borealis ofwel het noorderlicht! Zowel in het.... bekijk reis»

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Eeuwenoude steden, schilderachtige pleinen, uitgestrekte bossen en verlaten stranden. Estland, Letland en Litouwen bieden een grote diversiteit. We reizen langs de mooiste steden van de Baltische Stat.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Denkend aan Moskou kent Het Kremlin en het Rode Plein met de Basiliuskathedraal zijn de beroemdste bezienswaardigheden. Maar de stad heeft nog veel meer te bieden. Het is een bruisende stad in bewegin.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Een reis van de imposanten monumenten van Moskou, het Kremlin en het Rode Plein, door een landelijke omgeving naar de steden van de Gouden Ring: Soezdal, Vladimir en Jaroslavl. Hier ontdek je het midd.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Het bijzondere Wit-Rusland of Belarus herinnert niet alleen aan een recent Sovjet verleden, maar ook aan glorieuze tijden waarin Litouwen en Polen de scepter zwaaiden in centraal Europa. In steden als.... bekijk reis»

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Tijdens deze reis door Rusland maken we kennis met verschillende facetten van de voormalige Sovjetrepubliek. We bezoeken de belangrijkste steden, maar maken ook kennis met het leven op het platteland..... bekijk reis»

Aantal dagen: KLM dagen

Reisorganisatie: Fox

Tijdens deze reis door Rusland bezoeken we uiteraard de bekende hoogtepunten als het Kremlin in Moskou en de Hermitage in St. Petersburg. Daarnaast verblijven we in de steden van de Gouden Ring, een.... bekijk reis»