Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie Schotland

Green Hightlands en meer dan 3000(!) castels

Kastelen, kastelen en nog meer kastelen…. Schotland heeft maar liefst meer dan 3000 kastelen. De één nog prachtiger en indrukwekkender dan de andere.
Maar Schotland heeft ook een schitterende natuur. De groene Highlands, de bossen in de Heartlands, rotsige kustlijn met mooie stranden en rotsformaties, uitgestrekte meren, een veelheid aan – bewoonde en onbewoonde eilanden -, schitterende panorama’s en Nationale Parken. Bovendien staan de steden in Schotland bol van prachtige gebouwen, gezellige pubs, verschillende musea, traditioneel geklede straatartiesten, mooie parken, grote en kleinere winkels en boetiekjes en niet te vergeten de behulpzame en vriendelijke inwoners.
Dus hoewel u misschien niet direct aan Schotland denkt wanneer u een rondreis wilt boeken… Schotland is een paradijs voor wandelaars en fietsers, cultuur- en natuurliefhebbers. Een bezoek aan Schotland is zeker een aanrader!

Beste reistijd voor een rondreis door Schotland
De beste maanden om uw vakantie in Schotland te plannen zijn juni tot en met augustus. Dan heeft u de meeste kans op aangename temperaturen en de minste kans op neerslag.

Aantal gevonden reizen: 37

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 5 dagen

Reisorganisatie: De Jongintra Rondreizen

Wildside is dé accommodatie om even te ontsnappen aan het drukke alledaagse leven. Rustig gelegen in een 'Area of Outstanding Beauty': een plek van ongekende schoonheid..... bekijk reis»

Aantal dagen: 5 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Lekker een paar dagen er even helemaal tussenuit? Kom all inclusive genieten in het sfeervolle Winnock Hotel in Schotland..... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Een actieve vakantie voor het hele gezin op een van de toplocaties in de Highlands van Schotland! Je kunt hier heerlijk mountainbiken, wandelen en herten spotten!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Deze minirondreis Schotland is ideaal voor de mei- en herfstvakantie. Of gewoon als extra weekje weg in de zomervakantie! Je ontdekt twee prachtige regio's: Nationaal Park Loch Lomond & The Tross.... bekijk reis»

Aantal dagen: 5 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Ontdek Schotland vanuit het Victoriaanse Pitlochry, aan de voet van de highlands!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Kras

Autorondreis naar Schotland met verblijf in middenklasse hotels of Bed and Breakfasts inclusief ontbijt(buffet).... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Blaas op je doedelzak en trek je Schotse rok maar aan, je gaat op zoek naar het Schotse MeerMonster. In het spoor van Dolfje Weerwolfje reis je langs geheimzinnige meren, spookachtige kastelen en ruig.... bekijk reis»

Aantal dagen: 6 dagen

Reisorganisatie: Kras

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Kras

Individuele rondreis Schotland incl. retourvlucht, huurauto, hotels en ontijt..... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Tijdens deze rondreis ontdek je de smaken van Schotland! Je bezoekt een whisky-stokerij, ruikt de geurige bloemen in Alnwick Garden en proeft een high tea op Loch Katrine. Het landschap van de S.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Pharos

It's Scotland time! Tijdens deze rondreis kom je bij de Schotten thuis: je verblijft in Bed & Breakfasts. Op het menu staan o.a. Loch Ness, National Park The Trossachs en Edinburgh!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Deze rondreis voert je naar de Trossachs, en naar de mystieke Orkney-eilanden. Ook ontdek je kastelen, abdijen en whiskystokerijen, en beroemde meren als Loch Ness en Loch Lomond en de overweldigend.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Pharos

It's Scotland time! Tijdens deze rondreis kom je bij de Schotten thuis: je verblijft in Bed & Breakfasts. Op het menu staan o.a. Loch Ness, National Park The Trossachs en Edinburgh!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Deze rondreis voert je naar de Trossachs, en naar de mystieke Orkney-eilanden. Ook ontdek je kastelen, abdijen en whiskystokerijen, en beroemde meren als Loch Ness en Loch Lomond en de overweldigende .... bekijk reis»