Kies uw land, regio, stad

Rondreizen vakantie Wit-rusland

Aantal gevonden reizen: 5

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 5 dagen

Reisorganisatie: Djoser

"Er is een wolf gesignaleerd op de Veluwe". Wolven steken onze grenzen over vanuit het oosten en worden steeds vaker weer in het Nederlandse landschap gesignaleerd. Dit is goed nieuws nadat .... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Tijdens de fietsreis Wit-Rusland ga je terug in de tijd en deel je de verlaten landwegen met een enkele paard en wagen of een Lada. De uitgestrekte landerijen worden afgewisseld met pittoreske histori.... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Het bijzondere Wit-Rusland of Belarus herinnert niet alleen aan een recent Sovjet verleden, maar ook aan glorieuze tijden waarin Litouwen en Polen de scepter zwaaiden in centraal Europa. In steden als.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

In voormalig Sovjet-deelrepubliek Wit-Rusland heet de KGB nog gewoon de KGB, boerderijen zijn collectief, de hoofdstad is herbouwd volgens Stalinistisch ideaal en een voorstelling van.... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Deze afwisselende reis neemt je mee naar de drie landen die samen het Slavische hartland vormen. In Sint-Petersburg en Moskou geniet je van de stadspaleizen, rijkversierde kerken en o.... bekijk reis»

Wit-rusland

Hoofdstad

Inwoners

Oppervlakte

Airline

Vliegtijd en afstand

Tijdverschil

Reisadvies

Verkeersbureau