Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Zwitserland

Bergen en meren, historische stadjes. Natuur, cultuur en historie; elk kanton heeft zijn eigen charme

Foto: Panorama over het Vierwoudstedenmeer bij Luzern met op de achtergrond de bergen van de Pilatus

Aantal gevonden reizen: 7

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

U bent een week te gast in een zeer rustig gelegen en gastvrij familiehotel met prachtig uitzicht over het kanton Glarus. Er is een aantal zeer gevarieerde, niet al te zware, wandelingen voor u uitgez.... bekijk reis»

Aantal dagen: 5 dagen

Reisorganisatie: SNP

De Zwitserse Aletschgletsjer is zonder twijfel de indrukwekkendste gletsjer van Europa. Vanuit het hooggelegen en autovrije dorpje Bettmeralp in Wallis verken je, met behulp van enkele liften en bergb.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: SNP

Het lijkt wel of de bergen rondom het dorpje St. Antöniën in de Zwitserse Rhätikon gemaakt zijn om te sneeuwwandelen. Vanuit het zeer gezellige bergpension St. Michelshof maak je met Dominik, de zo.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: SNP

Steenbokken, alpenmarmotten, schilderachtige Walliser nederzettingen en zeer mooie Zwitserse bergpanorama’s. Dat zijn de ingredienten van deze nieuwe huttentrektocht in Graubünden. Je wandelt van D.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Lichte bergwandelvakantie vanuit Wengen, aan de voet van het beroemdste bergtrio van Zwitserland: Jungfrau, Mönch en Eiger. Wandel door een van de fraaiste berglandschappen van Europa. Laat je per tr.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Het Mekka voor elke treinenliefhebber. Spoor met een Swiss Pass onbeperkt door Zwitserland, reis per trein over het traject van de Bernina en Glacier Express langs gletsjers, bergmeren en over hoge Al.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Het mooiste berglandschap van de Alpen ligt ontegenzeggelijk in het Zwitserse Berner Oberland. U maakt een trektocht vanuit Kiental over de Bärenweg, met bijna dagelijks de keuze tussen een lichtere .... bekijk reis»