Kies uw land, regio, stad

Fietsvakanties Duitsland

Fietsen. Heerlijk actief ontspannen door Duitsland


Fietsvakanties in Duitsland is genieten van de prachtige natuur. Fietsen over prima aangelegde fietspaden langs
eindeloze rivieren zoals de Moezel, de Donau of de Elbe. Bijvoorbeeld langs de Elbe over de Weinstraße van Pirna via Dresden en Meißen naar Torgau? En wat dacht je van Thüringen, het groene hart van Duitland? Fietsen door landelijke dorpjes, gave historische stadjes ontdekken en dan heerlijk relaxt een terrasje pakken. Lekker uitrusten met een drankje en een hapje op een terrasje aan het oude marktplein of bij je hotel. Tijdens het avondeten nagenietend van weer een fantastische dag.

Wat zijn de fietsplannen voor morgen?

Lees meer

Top-4 betaalbare reizen in Fietsvakantie


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 6 dagen

Reisorganisatie: SNP

Verrassend afwisselende fietsvakantie dichtbij huis. Volg de kronkelende Ruhr vanaf de bron in de groene heuvels van Sauerland. De rivier leidt je langs pittoreske vakwerkstadjes naar het fascinerende.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: SNP

Fraaie landgoederen in een licht glooiende bosrijke omgeving, tussen meren en middeleeuwse stadjes. Dat is het decor van deze luxe fietsvakantie door Mecklenburg. Door het Nationalpark Müritz met haa.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: SNP

Fietsen langs de Bodensee: een onvervalste fietsklassieker over de goed bewegwijzerde fietsroute door drie Alpenlanden. Tijdens deze fietsvakantie is het optimaal genieten langs het natuurpark Rijndel.... bekijk reis»

Aantal dagen: 6 dagen

Reisorganisatie: SNP

Vanaf Romeins Trier en de lieflijke Saar langs de moezel de fraaiste wijnhellingen van Europa te bewonderen. Fietsen langs lieflijke wijnstadjes met mooie vakwerkhuizen over vrijliggende fietspaden. A.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: SNP

Heerlijk ontspannen fietsen vanuit een comfortabel hotel, gelegen in het historische centrum van Xanten met terrasjes om de hoek. Maak mooie, vlakke fietstochten langs de Rijn over bloemrijke dijken n.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Langs de Ostsee-radweg fiets je over twee van de mooiste eilanden in de Oostzee: Rügen en Usedom. Maar ook de prachtige Hanzesteden Stralsund en Greifswald op het vasteland worden niet vergeten. Fiet.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: SNP

Sprookjesachtige fietsvakantie langs de rivier de Weser en de ‘Deutsche Märchenstrasse’. Over de meest vrijliggende fietspaden van de Weserradweg fiets je langs de mooiste vakwerkstadjes en proef.... bekijk reis»

Aantal dagen: 5 dagen

Reisorganisatie: SNP

Fietsen door de Pfalz, het 'Toscane van Duitsland'. Met in het voorjaar bloeiende amandelbomen en in het najaar prachtig kleurende wijnvelden en bossen. Natuurlijk volg je per fiets de beroemde Weinst.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: SNP

Op zoek naar een bijzondere fietsvakantie in Duitsland en Beieren? Wij verbinden de Donau en de Altmühl met de mooiste fietstochten langs rivieren in Zuid-Duitsland in één reis. Via de Duitse Do.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: SNP

In het noorden van Duitsland kronkelt de Ostseeradweg: een 'ganz gemütliche' kustroute die de natuurlijke en culturele hoogtepunten als een schelpenketting aan elkaar rijgt. Vlak, autoluw en zeer .... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: SNP

Uitstekend gemarkeerde routes leiden je door één van de beste mountainbikegebieden van Duitsland. Met groene heuvels tot boven de 800m zo typisch buitenland, maar toch dicht bij huis. Geniet van de .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Een nieuwe lange afstand Cycletours fietsvakantie. In ruim drie weken fiets je vanuit Nijmegen langs riviertjes als de Lippe, de Alme, de Altenau de Diemel, de Weser en tot slot de Werra naar het Fich.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Op deze nieuwe fietsreis door het oosten van Duitsland bezoek je schitterende oude steden als Dresden, Torgau, Meissen. Dessau en Wittenberg terwijl je heerlijk ontspannen over veelal vrijliggende fie.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Een klassieker. In drie weken fiets je vanuit Nederland door de Eifel, de Vogezen, de Jura en de Provence naar de Middellandse Zee. Nergens steile wegen, nooit heuvels boven de 600 meter en zelden mee.... bekijk reis»