Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Gambia

Tropische stranden, kleine vissersdorpen, prachtige natuurparken en kleurrijke markten in Banjul, de hoofdstad van Gambia, het kleinste land van Afrika

ONTDEK • BELEEF • GENIET

Foto: Zonsondergang aan één van de schitterende strand in Serrekunda

Een bijzonder, bezienswaardig land

Klein maar fijn, dat kunt u over Gambia zeker zeggen. En ondanks dat Gambia nog kleiner dan Nederland is, zijn hier veel bezienswaardigheden te ontdekken. Uiteraard de tropische stranden waar het heerlijk zonnebaden en zwemmen is. Maar ook veel andere bezienswaardigheden zoals verscheidene musea, prachtige natuurparken, een gevarieerde flora en fauna, indrukwekkende overblijfselen uit de tijd van de slavenhandel, kleine vissersdorpjes waar u het echte authentieke Gambiaanse leven leert kennen, kleurrijke markten waar afdingen van u wordt verwacht of Serekunda waar het goed dwalen is door de smalle straatjes en over de traditionele markt. De bijnaam van Gambia is niet voor niets The Smiling Coast! De gastvrije, zeer vriendelijke en altijd behulpzame inwoners van het kleinste landje van Afrika maken uw rondreis door Gambia een onvergetelijke ervaring. Meng u tussen de lokale mensen en geniet van dit bijzondere land!

Beste reistijd voor Gambia
Het subtropische klimaat van Gambia zorgt ervoor dat de temperatuur het gehele jaar rond de 30 graden of meer is. Wel kent Gambia een regenseizoen in de maanden juni tot en met oktober. Daarom raden we u aan om uw rondreis in de maanden november tot en met mei te plannen. Houdt u er echter rekening mee dat de maanden maart tot en met mei over het algemeen de warmste maanden van Gambia zijn.

 

Populaire reizen in Gambia


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

8-daagse rondreis Avontuurlijk Gambia & Senegal.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

8-daagse rondreis Verrassend Gambia & Senegal.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

8-daagse SUN_AND_BEACH naar Banjul bij Bungalow Beach.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

8-daagse Verre reizen naar West Gambia bij 8 daagse combinatiereis Beleef het échte Gambia.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

8-daagse Zonvakantie naar West Gambia bij Tamala Beach Resort.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

8-daagse Zonvakantie naar West Gambia bij Seafront Residence.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

8-daagse rondreis Gambia & Senegal.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Het beste van twee werelden. Relaxen nabij het strand van Kololi én kennis maken met het wildlife van Senegal in Fathala Reserive. Tijdens deze combinatiereis overnacht je na aankomst in het knusse K.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Gambia en Senegal zijn de parels aan de West-Afrikaanse kust. Per boot en jeep door het Niokolo Koba National Park ervaar je Senegal op haar allerbest. En ook Gambia, het kleinste land van Afrika, is .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Ontspannen aan het strand van Kololi of Kotu én het boeiende binnenland van Gambia ervaren? Dat kan tijdens deze unieke combinatiereis! Aan de kust overnacht je in een hotel in Kololi of Kotu. In het.... bekijk reis»