Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Georgië

Maak kennis met de vriendelijke bevolking, ontdek bijzondere landschappen en geniet van de rijke cultuur

Foto: Panorama over Botley, de historische wijk van hoofdstad Tbilisi bij zonsopkomst

Rondreizen in Georgië
Het gevarieerde Georgië is ideaal voor een rondreis. U vindt hier een schitterende natuur en gezellige stranden aan de Zwarte Zeekust.
Volg de militaire Highway over de Kaukasus en geniet van de meest geweldige uitzichten. Of rijdt dwars door de Semi woestijn en ga naar Vardzia. De rots stad is spectaculair om te zien.
Georgië heeft ook heel veel geschiedenis en cultuur. Overal staan de prachtigsteLees meer

Populaire reizen in Georgië


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze rondreis door Georgië ontdek je de bijzondere landschappen en de rijke cultuur van dit land. Het land staat bekend om zijn fascinerende cultuur en geschiedenis, die je terugziet in de ve.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Wil je eens iets heel anders? Ga dan mee naar Georgië en Armenië, de twee mooiste landen van de Kaukasus! Bezoek eeuwenoude kerkjes en kloosters, wandel door prachtige antieke steden, dwaal door oud.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Djoser

We beginnen en eindigen de reis in de hoofdstad Tbilisi van waaruit we een interessante wandeling maken naar de vallei der torens en door de historische stad zelf. De rest van de week zijn onze uitval.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Natuurlijk Reizen

Actieve reis door een bijzonder land in de Kaukasus Georgië is een prachtig, ruig land aan de zonnige zuidzijde van de Kaukasus. Wij nemen u mee op een rondreis door dit fascinerende land met haar.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Wat je ook zoekt in een reis, Georgië heeft het! Tijdens deze actieve en culturele reis ga je wandelen tussen de hoogste pieken van Europa, zwemmen in de zee, varen in een kloof en genieten van de le.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze familiereis naar Georgië ontdek je bijzondere landschappen, maak je kennis met de vriendelijke bevolking en flaneer je over de boulevard van Batumi aan de Zwarte Zee. Wandel met het gezi.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze rondreis door Georgië ontdek je de bijzondere landschappen en de rijke cultuur van dit land. Georgië, Armenië en Azerbeidzjan vormen samen met enkele autonome Russische deelrepublieken.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Sinds een antaal jaar lijkt Georgië eindelijk de aandacht te krijgen die het verdient. Het bergachtige landschap is er gevarieerd én overwegend ongerept, met als climax de regio Sv.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Deze reis is perfect voor de actieve reiziger die van natuur en cultuur houdt. Tijdens deze rondreis Georgië geniet je van al het moois van het nu nog redelijk onbek.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Dit is een Georgië familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Je reist door ruig berglandschap en groene dalen, bezoekt forten en kerken op de mooiste ple.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Het begin van deze rondreis is de Armeense hoofdstad Jerevan. De stad combineert statige Sovjet-gebouwen met oude smalle straatjes. Vanuit deze stad bezoeken we o.a. Echmiadzin, de Romeinse tempel in .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis bezoeken we Georgië en Armenië. Deze reis is een perfecte combinatie van cultuur en natuur. Ruïnes, kloosters en kathedralen worden afgewisseld met ruige bergen .... bekijk reis»

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Nog niet veel westerlingen reizen naar Georgië en Armenië. Jammer, want deze landen hebben zoveel moois te bieden! Het bergachtige landschap is erg gevarieerd en vaak nog ongerept, .... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Een complete reis door alle Kaukasuslanden: Azerbeidzjan, Georgië en Armenië, die zowel de Kaspische als de Zwarte Zee aandoet. Van rijke oliebaronnen, naar sobere monniken, van het rijk van de Perz.... bekijk reis»

Spreektaal
Georgisch
Tijd

Tbilisi
Valuta
G. lari
Weer
Max. 5°C

Georgië

Oppervlakte
69.700 km²

Inwoners
ca. 3,7 miljoen

Hoofdstad
Tbilisi

Airline
Georgian Airways

Reistijd en afstand
4½ uur (AMS-NC) - 3189 km

Tijdsverschil
+ 3 uur

Verkeersbureau
Georgia Travel

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Georgië