Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Griekenland

Vriendelijke mensen, oude beschaving, schilderachtige vakantiegebieden, fotogenieke stadjes en een rijke historie

.

Rondreizen in Griekenland
Oh, oh Cherso! U waarschijnlijk wel bekend van de televisie. Natuurlijk heeft Griekenland een aantal toeristische steden waar dit soort vakanties inderdaad worden gevierd. Maar het zonovergoten Griekenland heeft ook een prachtige natuur, volop overblijfselen van de Griekse geschiedenis, ademt cultuur, heeft gastvrije vrolijke inwoners, schitterende stranden aan de maar liefst (met alle eilanden meegerekend) 15.000 km lange kustlijn. Kortom, Griekenland isLees meer

Populaire reizen in Griekenland


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 2 dagen

Reisorganisatie: SNP

Verken de groene longen en de oudheden van Athene tijdens dit bijzondere SNP 'walking-dinner'. Verspreid je diner over 4 bijzondere tavernas en geniet van het moois dat de hoofdstad van Griekenland te.... bekijk reis»

Aantal dagen: 5 dagen

Reisorganisatie: SNP

Santorini: het meest bizarre en fotogenieke eiland van de eilandengroep Cycladen. Santorini, of Thira, is eigenlijk het restant van een ontplofte vulkaan; is dit wellicht Atlantis? De spierwitte hu.... bekijk reis»

Aantal dagen: 5 dagen

Reisorganisatie: SNP

Wandelen, strand en cultuur vanuit je eigen villa of ruime appartement en uitzicht over de vlakte van Argos. Hier ben je in het centrum van de oude Griekse beschaving. Volg de held Heracles bij het me.... bekijk reis»

Aantal dagen: 6 dagen

Reisorganisatie: SNP

Van hut naar hut de Godenberg Olympos op, met 2917m het hoogste bergmassief van Griekenland.  Een echte huttentrektocht in een spectaculaire Alpiene omgeving, terwijl je in de verte de zee ziet gl.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Het fameuze dorpsplein bij Kostas Taverna is voor veel mensen een begrip. Al ruim 20 jaar is Agios Ioannis een startpunt om te wandelen, fietsen en te genieten van rust en natuur. Het dorp is gelegen .... bekijk reis»

Aantal dagen: 6 dagen

Reisorganisatie: SNP

Vanaf het uiteinde van Vikoskloof tot de bergweides en kliffen van het Astrakasmassief. Bergwandelen over oude herdersroutes op zoek naar de Pindosdraak, die leeft in het fameuze Drakenmeer. De bergdo.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: SNP

Als je nog het echte authentieke eilandgevoel zoekt, moet je naar Amorgos, volgens kenners het mooiste en spectaculairste Cycladeneiland. Hier lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Volg eeuwenoude ezel.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Ontdek de klassieke hoogtepunten zoals Delphi en Olympia tijdens deze rondreis door het oude Griekenland..... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Eeuwenoude tempels, amfitheaters en kleine idyllische dorpjes; de Peloponnesos heeft het allemaal!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: SNP

Langs en door één van de grootste Canyons van Europa: de Vikoskloof in het Griekse Pindosgebergte. Niet alleen deze Grand Canyon van Griekenland is een unieke parel tijdens deze wandelreis door de Z.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Ontdek berggebieden en vruchtbare vlaktes met olijfgaarden en druivenvelden. Geniet van prachtige zandstranden en bezoek het leefgebied van de beschermde Caretta Caretta zeeschildpadden op Zakynthos. .... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Tijdens deze rondreis ontdekt u historisch Macedonië, de bakermat van Alexander de Grote..... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: SNP

Van de groene Apokoronas, met tussen olijfbomen en cipressen een indrukwekkend uitzicht op de Witte Bergen, dwars door het domein van schaapsherders naar ruige kliffen en verborgen baaitjes van de .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Een prachtige rondreis voor iedereen die houdt van ongerepte natuur, geheimzinnige mythologie en lekker eten. Thessaloniki, een stad met veel geschiedenis en cultuur. Oude gebouwen, ongerepte natuur e.... bekijk reis»

Spreektaal
Grieks
Tijd

Athene
Valuta
Euro
Weer
Max. 36°C

Griekenland

Oppervlakte
131.957 km²

Inwoners
ca. 10,7 miljoen

Hoofdstad
Athene

Airline
Aegean Airlines

Reistijd en afstand
3¼ uur (AMS-ATH) - 2184 km

Tijdsverschil
+ 1 uur

Verkeersbureau
Visit Greece

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Griekenland