Kies uw land, regio, stad

Groepsrondreizen

Groepsrondreizen voor iedereen

Groepsrondreizen

Het maken van een groepsrondreis of een groepsreis kent vooral veel voordelen. Deze manier van reizen is dan ook erg populair. Erg fijn is de veelal complete verzorging van de groepsreizen en groepsrondreizen. Je hoeft nergens naar om te kijken, het is allemaal geregeld. Vakantie vieren op z'n best.

De voordelen van een groepsrondreis zijn:

het vervoer en de accommodaties zijn geregeld
 je weet vooraf hoe de verzorging geregeld is
• de meeste excursies kunnen vooraf geregeld worden of zijn zelfs (deels) inbegrepen
 je komt op plekken waar je anders misschien niet was geweest
• en ‘last but not least’: een goede prijs

Lees meer

Top-4 betaalbare reizen in Groepsreis


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Beleef net zulke avonturen als Pippi Langkous en Ronja de Roversdochter in prachtig Zweden. En ontdek de vele attracties van de Zweedse hoofdstad..... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Van de mooiste meren tot bruine beren, van glanzend witte gletsjers tot woeste watervallen; dit is West-Canada. Onweerstaanbaar voor natuurliefhebbers en avonturiers. Deze reis laat je de prachtige na.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ga mee en ontdek het kleurrijke Kroatië van zuid tot noord. Tijdens deze afwisselende reis gaan we naar historische steden en dorpjes, maar ook naar nationale parken als Plitvice en Krka met de water.... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Laat je verleiden door de wilde schoonheid van Zweden, het land van onmetelijke bossen, hippe steden, charmante rode huisjes, weidse meren en een levendige eetcultuur. Proef de typisch Zweedse gehakt.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Geniet van het mooiste dat Zwitserland te bieden heeft: stoere bergtoppen, blauwe meren, groene bossen en pittoreske plaatsen. Hoor jij de klingelende bellen van de koeien in de Alpen al?.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Reis met ons mee terug naar de tijd van Griekse goden en godinnen, de berg Olympus, grote filosofen en antieke wereldwonderen. Een avontuur naar het hart van het vasteland langs duizelingwekkende ravi.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ontdek het allermooiste dat Toscane en Umbrië te bieden hebben. Van Florence en Pisa tot Lucca en Chianti. En van Siena en San Gimignano tot Perugia en Assisi. Een rondreis lang heel veel cultuurscho.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Met deze reis vink je in een rustig reistempo de hoogtepunten van de Ierse kustlijn af. Je reist vanuit Cork naar sfeervol Dublin door ongerepte natuurgebieden en langs pittoreske havenplaatsen..... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Deze rondreis brengt je naar een paar van de pareltjes van Zuid-Duitsland. Je ontdekt prachtige steden, maar ook hele mooie natuurgebieden. Flaneer je lekker langs de Donau? Of trek je eropuit in het .... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Op zoek naar een relaxte vakantie in Thailand? Met deze reis snuif je cultuur op in Bangkok en bewonder je de jungle bij de River Kwai. In het zuiden kom je tot rust op drie tropische eilanden met hag.... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Deze avontuurlijke rondreis is de perfecte combinatie van cultuur en natuur. Je gaat naar Kuala Lumpur en het vasteland én uitgebreid naar het eiland Borneo, waar je geniet van de jungle, oog in oog .... bekijk reis»

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ontdek de metropolen Singapore en Kuala Lumpur, waar oost en west elkaar ontmoeten. Daarna trekken we diep het regenwoud van Taman Negara in en rijden door de glooiende heuvels van Cameron Highlands. .... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Reis met ons mee naar mystiek Marokko. Van geurige souks en smalle kronkelende straatjes tot de grootsheid van de Sahara en de prachtige natuur in het Atlasgebergte. Laat je onderdompelen in de geuren.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Deze rondreis geeft je een prachtige indruk van de veelzijdigheid van de Zweedse natuur. Je duikt in de Zweedse meren en geniet van de natuur. Bovendien smul je van hét snoepstadje van Zweden: Gränn.... bekijk reis»