Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Guatemala

Guatemala-Stad, watervallen van Semuc, grotten van Lanquin, schiereiland Flores, wereldberoemde Mayaruïnes El Remate, Rio Dulce, kratermeer Atitlan, kleurrijk Antigua.

ONTDEK • BELEEF • GENIET

Foto: Zonsopgang bij het enorme, mysterieuze kratermeer van Atitlan met in de verte de vulkaan San Pedro in de hooglanden van Guatemala.

Populaire reizen in Guatemala


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Guatemala ontdek je de prachtige, ongerepte natuur, de kleurrijke inwoners en de oude koloniale gebouwen. We brengen een bezoek aan de indianendorpjes en laten.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze rondreis door Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Belize en Guatemala beleef je de geheel eigen sfeer van zes landen in Midden-Amerika. Costa Rica is met zijn tropische regenwou.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Tui

16-daagse Verre reizen naar Bolivar bij 16 dg cruise Panamakanaal Norwegian Bliss.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke familiereis door Guatemala ontdekken jullie de prachtige, ongerepte natuur; de kleurrijke inwoners; de oude koloniale gebouwen en de Maya steden. We verblijven op meerdere p.... bekijk reis»

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: Tui

18-daagse rondreis In het spoor van de Maya's.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Mexico, Guatemala en Honduras bezoek je allerlei beroemde opgravingen en ga je op zoek naar diep in de jungle verscholen ruïnes. Je maakt kennis met afstamm.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

De mooiste landen van Midden-Amerika nodigen je uit voor een kennismaking met de Mayacultuur, die ontstond op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Mexico, Belize en Guatemala zijn de trotse bezitters .... bekijk reis»

Aantal dagen: 24 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Complete rondreis langs de hoogtepunten van de Midden-Amerikaanse landen Mexico, Guatemala en Honduras. Onderweg van Mexico-Stad naar Yucatán zie je de belangrijkste overblijfselen van de Maya’s di.... bekijk reis»

Aantal dagen: 24 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Over de hele wereld zijn tequila en taco’s een begrip, maar de Mayawereld zit nog vol verrassingen. Ontcijfer de laatste inscripties in de klassieke Mayasteden. Bewonder de .... bekijk reis»

Aantal dagen: 24 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Tijdens deze afwisselende Mexico en Guatemala rondreis kom je niet alleen in aanraking met de oude Maya's bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Zonder twijfel is Guatemala een van de meest afwisselende en kleurrijke landen van Centraal-Amerika. Ervaar dat zelf op onze complete Guatemala rondreis! Straten met kinderkopjes en .... bekijk reis»

Aantal dagen: 24 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Deze Mexico en Guatemala groepsreis is een grote afwisseling van landschap, cultuur en bevolking. De tientallen vulkanen maken het berggebied van Guatemala spectaculair, maar ook de l.... bekijk reis»