Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Honduras

Mayaruïnes van Copan, de grotten Taulabé, koloniaal Gracias, indrukwekkende watervallen van Pulhapanzak, eilandhoppen en snorkelen tussen de Caribische eilanden Cayos Cochinos.

ONTDEK • BELEEF • GENIET

Foto: Zonsondergang aan Caribische Zee en het strand van Honduras bij het graag bezochte Tela.

Populaire reizen in Honduras


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze rondreis door Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Belize en Guatemala beleef je de geheel eigen sfeer van zes landen in Midden-Amerika. Costa Rica is met zijn tropische regenwou.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Mexico, Guatemala en Honduras bezoek je allerlei beroemde opgravingen en ga je op zoek naar diep in de jungle verscholen ruïnes. Je maakt kennis met afsta.... bekijk reis»

Aantal dagen: 24 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Complete rondreis langs de hoogtepunten van de Midden-Amerikaanse landen Mexico, Guatemala en Honduras. Onderweg van Mexico-Stad naar Yucatán zie je de belangrijkste overblijfselen van de Maya’s di.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Stap deze winter aan boord van de Mein Schiff 1 en ontdek het Caribisch gebied onder de winterzon. Het schip vaart naar het exotische eiland Jamaica en de Mexicaanse havens Cozumel en Costa Maya. Verv.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Tui

15-daagse Vakantie naar Belize bij 15 dg cruise Midden Amerika en de Caribbean.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Tui

8-daagse Verre reizen naar Florida bij 8 dg cruise Westelijke Caribische Zee.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Tui

12-daagse Verre reizen naar Belize bij 12 dg cruise Honduras Belize en Mexico.... bekijk reis»

Aantal dagen: 24 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Over de hele wereld zijn tequila en taco’s een begrip, maar de Mayawereld zit nog vol verrassingen. Ontcijfer de laatste inscripties in de klassieke Mayasteden. Bewonder de .... bekijk reis»

Aantal dagen: 24 dagen

Reisorganisatie: Shoestring

Deze Mexico en Guatemala groepsreis is een grote afwisseling van landschap, cultuur en bevolking. De tientallen vulkanen maken het berggebied van Guatemala spectaculair, maar ook de l.... bekijk reis»