Individuele rondreizen, luxe en betaalbaar

ook wel privé rond reizen genoemd

Individuele rondreizen

Individuele rondreizen, ook wel Privé rondreizen genoemd, boekt u net als een groeps(rond)reis bij een reisorganisatie. De reisaanbieders hebben betaalbare, prachtige reizen samengesteld, maar: ú bepaalt met wie u op vakantie gaat. Daarom worden deze individuele groepsreizen ook wel privé rondreizen genoemd. Het grote voordeel bij zo’n individuele privé rondreis is dus vooral het feit, dat ú uw eigen reisgezelschap bepaalt, dus met wie ú vakantie wilt vieren. En dat kan met z’n tweeën of uw gezin zijn. Uw gezelschap kan ook natuurlijk ook bestaan uit een groepje van meerdere personen, zoals familie en vrienden. Doordat u bij een reisorganisatie een bestaande reis boekt heeft u niet de last van het alles zelf moeten uitzoeken, maar geniet u wel van het voordeel dat alles vooraf voor u geregeld is. Overigens kunnen veel reizen ook naar eigen wensen aangepast worden. Zo weet u bij individuele rondreizen vooraf precies waar u aan toe bent en kunt u optimaal privé genieten van uw individuele rondreis.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van een individuele rondreis, ook wel privé rondreis genoemd:

• ú bepaalt het reisgezelschap waarmee u vakantie gaat vieren
• het vervoer en de accommodaties zijn geregeld
• u weet vooraf hoe de verzorging geregeld is
• de meeste excursies kunnen vooraf geregeld worden of zijn zelfs (deels) inbegrepen
• u komt op plekken waar u anders misschien niet was geweest
• en ‘last but not least’: een goede prijs

Betrouwbare partner
Op een goed bekendstaande reisorganisatie kunt u bouwen. Zij zijn immers veelal jaren in het land van uw rondreis bekend, weten de weg en zorgen voor een goede prijs. Ze werken ter plaatse samen met geselecteerde partners. Helaas gaat het natuurlijk ook wel eens mis, maar over het algemeen is het verloop van uw rondreis gewoon in orde. En als er toch iets is, dan kunt u natuurlijk altijd op uw organisatie terugvallen.

Vooraf geregeld
Het is ideaal dat alle overnachtingen en het vervoer vooraf goed geregeld zijn. En de ene individuele rondreis wordt begeleid door reisleiding die de hele reis begeleidt en bij de andere privé rondreis beschikt u over lokale reisgidsen of weer de chauffeur/reisgids. De reisbegeleiding is enthousiast, beschouwt uw rondreisland als het ware als ‘zijn land’ en weet meestal als geen ander waar u ook eens even van de gebaande paden af kunt, naar plekjes die u anders misschien nooit zou ontdekken. Ook weten zij waar, als het nodig is, hulp te krijgen is.

Uw eigen reisgezelschap
Het is fijn om met elkaar alle moois en de vele nieuwe indrukken te delen. Je bent, zeg maar, met ‘je eigen mensen’ en loopt niet het risico dat er luitjes bij zijn waarmee u geen klik hebt. Een goede tip: Veel reisorganisaties organiseren informatiedagen; ga daar zeker met elkaar naar toe en geniet alvast van de voorpret. Wij raden u ook aan u te abonneren op onze informatieve nieuwsbrief onder aan deze pagina.

Luxe of basic?
Aan u de keuze: Een exclusieve, geheel op maat samengestelde individuele privé rondreis of juist extra voordelig rondreizen en dan zelfs, soms, met het lokale openbaar vervoer reizen. Of misschien iets er tussen in. U bepaalt het.

Fly-drive
U vliegt naar uw bestemming en op het vliegveld staat uw huurauto klaar. Dit type individuele rondreis houdt dus in dat u zelf achter het stuur zit. Voor uw overnachtingen rijdt u tijdens uw privérondreis individueel naar de vooraf voor u gereserveerde accommodaties. Omdat u zelf rijdt, bepaalt u zelf waar u onderweg wat langer of korter wilt rondkijken.

Beste prijs
Het boeken van een individuele rondreis bij een reisorganisatie is gunstiger dan het helemaal zelf te regelen. De reisorganisatie koopt immers ‘groot’ in en weet daardoor goede prijzen te bedingen met zowel de hotels als met de airlines en de (plaatselijke) vervoersbedrijven. Dat is ook wel logisch, want de reisorganisaties brengen het hele jaar door klanten. Wel is het goed om altijd alle reisorganisaties en hun reizen en prijzen goed met elkaar te vergelijken; lees zeker ook de ervaringen en beoordelingen van andere reizigers.

Aangesloten reisorganisaties
Rondreizen.nl werkt samen met een groot aantal goed bekendstaande reisorganisaties. Wereldwijd organiseren zij rondreizen en vakanties naar alle bestemmingen. Bekijk het overzicht van alle bij ons aangesloten reisorganisaties die individuele rondreizen en privé rondreizen aanbieden.

PRIJSTIP
Veel reisorganisaties hebben regelmatig erg aantrekkelijke aanbiedingen. Bijvoorbeeld een actieweek, de introductie van een nieuwe rondreis, of indien een minimum aantal boekers nog niet bereikt is. De kortingen kunnen flink oplopen. Om niets te missen schrijft u zich onderaan deze pagina nu in op onze nieuwsbrief. Dan mist u niks en blijft u op de hoogte van de scherpste aanbiedingen.