Kies uw land, regio, stad

JAPAN. Rondreizen

Foto: Panorama over het Kawaguchiko-meer met op de achtergrond de berg Fuji

Rondreizen in Japan

■ Japan, boeiende tegenstellingen

Ontdek magisch Japan: mystiek, cultuur, futurisme en traditie. Geniet van de bergwereld Mount Fuji, geisha-stad Kyoto, bruisend Tokyo. Beleef vredespark in Hiroshima, tempeleilandje Miyajima, de Japanse badcultuur en het heerlijke eten.

Populaire reizen in Japan


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens de familiereis Japan val je van de ene verbazing in de andere. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. Ver.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze rondreis door Japan val je van de ene verbazing in de andere. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan..... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Tui

16-daagse Verre reizen naar Akita bij 16 dg cruise Azië Noordam.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze rondreis Japan val je van de ene verbazing in de andere door de enorme tegenstellingen. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie .... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: Tui

21-daagse rondreis Geisha's en de Rijzende Zon.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Het magische Tokyo is een stad van uitersten. Ontdek de authenticiteit van de hoofdstad van Japan, maar ondervind ook de moderniteit die de economische groei met zich meebrengt. Het uitgebreide excurs.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

De imposante en heilige Mount Fuji ontwaakt in het ochtendlicht. Mysterieuze mistflarden trekken langzaam op boven de frisgroene rijstvelden. Ondertussen gaat in Tokyo en andere steden van wereldforma.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Laat je verleiden door het Land van de rijzende zon! In een decor van tempels, heilige eilanden en de goddelijke vulkaan Fuji reizen we per flitstrein en bus van de ene wereldstad naar de andere. In d.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Tijdens deze rondreis door Japan combineer je de culturele hoogtepunten op Honshu, het grootste eiland van Japan, met de prachtige natuur van het noordelijke eiland Hokkaido. De reis begint in het lev.... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Op deze korte rondreis door Japan bezoeken we diverse hoogtepunten van dit bijzondere land. Omdat je weinig reistijd hebt is er ruim de tijd om de verschillende bezienswaardigheden te bezoeken. In Tok.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Op deze reis bezoeken we tijdens de wintermaanden met de meeste sneeuwval het grootste eiland van Japan, Honshu. Naast absolute must sees als de hoofdstad Tokyo en de tempels van Kyoto bezoek je bijzo.... bekijk reis»

Aantal dagen: 22 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Deze drieweekse rondreis door Japan biedt een unieke ervaring, vol contrasten. Tokyo is een moderne hoofdstad met de nieuwste trends, hippe jongeren, neonreclames én rustgevende parken en tuinen. In .... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Tijdens deze reis bezoeken we wereldsteden als Tokyo, Osaka, Hiroshima en Nagasaki, maar we komen ook in het landelijk gelegen Takayama in de Japanse Alpen, slapen in een traditionele ryokan en bezoek.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Op deze rondreis over het grootste eiland van Japan, Honshu, krijg je een compleet beeld van het afwisselde Japan. Naast absolute must sees als de hoofdstad Tokyo en de tempels van Kyoto bezoek je uni.... bekijk reis»

Spreektaal
Japans
Tijd

Tokyo
Valuta
Yen (JPY)
Weer
Max. 26°C

Japan

Oppervlakte
377.962 km²

Inwoners
127 miljoen

Hoofdstad
Tokyo

Airline
Japan Airlines

Reistijd en afstand
11¾ uur (Tokio)

Tijdsverschil
+ 7 uur (Tokio)

Verkeersbureau
Japan National Tourist Org. Londen

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Japan

">