Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie Midden-Oosten

Prachtige bestemmingen en schitterende Midden-Oosten – rondreizen

Een rondreis maken door het Midden-Oosten? Een bijzonder deel van de wereld, dat werkelijk van alles te bieden heeft. Maak een van de mooie middenoostenreizen door Iran of boek een groepsreis naar Jordanië. Het is net als de reizen naar Israel en de andere landen een bijzondere keuze, om een totaal andere cultuur te ontdekken. Totaal anders dan we hier in Nederland en in Europa gewend zijn. Terwijl het veel minder ver vliegen is dan veel mensen denken. Het Midden-Oosten bestaat uit een verzameling prachtige landen, die er samen voor zorgen dat u een heel ander deel van de wereld kunt leren kennen. Van traditionele landen zoals Jordanië, Marokko en Oman tot aan de ultra-moderne stadsstaten zoals Dubai, Abu Dhabi en Qatar. Wat dat betreft valt er Lees meer

Populaire reizen in Midden-Oosten


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze volledige rondreis door Oman ontdek je het land van wierookbomen, authentieke dorpen, groene wadi's en uitgestrekte woestijnen. Het sultanaat van Oman is misschien wel het best bewaarde g.... bekijk reis»

Aantal dagen: 20 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Maak kennis met het oude Egypte door piramides, tempels en grafcomplexen in de omgeving van Caïro en Alexandrië te bezoeken. Daal af in de piramide van Djoser bij Sakara en vergaap je aan de spectac.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Zin om een Arabisch sprookje te beleven? Dan is deze rondreis door Jordanië je op het lijf geschreven. Samen met andere gezinnen ga je op een avontuur dat zich afspeelt tussen hoofdstad Amman en de p.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Een complete rondreis door Turkije, die begint in Istanbul en eindigt in Ankara. Bezoek in Istanbul de gezellige bazaar, de Aya Sofia en de Blauwe Moskee. Over de Bosporus bezoek je het paard in Troje.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Beleef de sprookjesachtige sfeer van het veelzijdige Jordanië. Comfortabel op stap met je eigen privé chauffeur, wat een luxe. Ontdek antieke oudheden, maar ook de hippe straten van de hoofdstad Amm.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Tijdens deze afwisselende rondreis maak je kennis met de vier Marokkaanse Koningssteden: Rabat, Meknès, Fès en Marrakech. Hier kun je genieten van de exotische sfeer en de vele oude ambachten in de .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Een stedentrip en zonvakantie in één, do we need to say more? Tijdens deze reis bezoek jij het altijd bruisende Dubai gecombineerd met strandwalhalla Ras Al Khaimah. Reis naar het begin van Palm Isl.... bekijk reis»

Aantal dagen: 20 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Het nog weinig bezochte, dunbevolkte oosten van Turkije biedt een grote diversiteit aan interessante bezienswaardigheden in een altijd wisselend decor van de Anatolische hoogvlakte en de groene Zwarte.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

De Dode Zee, de wonderlijke ervaring van het niet kunnen zinken. De hoofdstad Amman, met haar eeuwenoude historie en bijzondere sfeer. Je waant je in een Arabisch sprookje. Imposante burchten in een p.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Bijzondere rondreis door het Marokkaanse deel van de immense Sahara. Naast onze eigen bus, reis je met speciaal uitgeruste Land Rovers door onverwacht kleurrijke (woestijn)landschappen. Je ziet de hoo.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Ideaal voor iedereen die het indrukwekkende Israël op een andere manier wil ervaren. Je verblijft tijdens deze fly-drive namelijk voornamelijk in kibboetsen, alléén te vinden in Israël. Deze socia.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Een rondreis door Jordanië met je familie is een unieke ervaring. In de hoofdstad Amman zie je duidelijk dat de oude tijd verweven is met het moderne leven. We bezoeken de berg Nebo, waar Mozes het b.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Het zuiden van Egypte heeft veel ingrediënten in huis voor een indrukwekkende reis. In de imposante tempel van Karnak in Luxor kijk je je ogen uit en de hiëroglyfen uit oude tijden maken je nieuwsgi.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Tijdens een rondreis door Libanon bezoek je het land van de cederbomen, witte bergtoppen, schitterende stranden, eeuwenoude cultuur, historische steden en het bruisende Beiroet. Maar ook op culinair g.... bekijk reis»