Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Mongolië

Ongerepte natuur en spectaculaire vergezichten, de uitgestrekte Gobi woestijn, boeddhistische kloosters uit de tijd van Djenghis Khan, de Orkhon vallei, zandheuvels, steppen, Nomaden, kamelen, Przewalskipaarden en geniet van de oude hoodstad Ulaanbaatar.

Foto: Altai Tavan Bogd, National Park in Bayar-Ulgii, Mongolië.

Populaire reizen in Mongolië


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: SNP

Avontuurlijke wandelvakantie door het weidse Mongolië. Ontdek de verrassende en gevarieerde landschappen die Mongolië te bieden heeft. Verken te voet beschermde natuurgebieden als het Gurvan Saikhan.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens dit overland-avontuur door Mongolië reis je langs de hoogtepunten en meest afgelegen en ongerepte plekken. Echt op avontuur houdt in dat je onder andere slaapt in de echte wildernis..... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Alleen de naam al... De Trans-Sib is de langste treinreis ter wereld. Tijdens deze avontuurlijke reis leggen we heel wat kilometers af. De reis begint in Moskou en eindigt helemaal in Beijing, China. .... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Een langgekoesterde droom wordt werkelijkheid! Een reis met de beroemde Transsiberië Express door de natuurpracht van Siberië en Mongolië, een afstand van in totaal 7865 kilometer..... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Mongolië geeft de geheimen van de uitgestrekte steppen steeds meer prijs aan de nieuwsgierige buitenwereld. Je ontmoet een volk van herders en ruiters. Onderweg rijd je door een adem.... bekijk reis»