Kies uw land, regio, stad

NEDERSAKSEN, vakantie en rondreizen

.

Populaire reizen in Nedersaksen


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Pharos

In Hamelen dat bekend is van de rattenvanger waan je je in een andere wereld. Het stadje lijkt zó uit het bekende sprookje te zijn gestapt. Het gezellige oude centrum en de knusse vakwerk.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten! Neem een duik in het zwembad of relax in de sauna. In de directe omgeving van het hotel kun je skiën, langlaufen of prachtig wandelen door het winterse la.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Europstrand Resort Lüneburger Heide ligt midden in het heide -en boslandschap van de Lüneburger Heide. Rustig gelegen aan een meer, in de stedendriehoek Hamburg, Bremen en Hannover. Het is een mooi .... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Welkom in 4-sterrenhotel Walpurgishof in kuuroord Hahnenklee. Je hoeft maar vijf uur in de auto te zitten en je bent in een totaal andere omgeving dan Nederland. Dit hotel ligt namelijk in het Harzgeb.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tui

Of je nou wilt langlaufen, skiën, sneeuwschoenwandelen of rodelen; rondom Torfhaus is voor iedereen de juiste piste te vinden! Direct naast het Torfhaus Harzresort bevindt zich de lift die je naar de.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Tijdens deze zeer afwisselende rondreis bezoek je drie geliefde regio's in Duitsland. Je begint nét over de grens en rijdt via het groene hart van Duitsland naar de zuidelijke deelst.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: Pharos

Fietsreis langs de Weser in Duitsland. De route voert je langs prachtige natuur en cultuur. Je passeert steden met schitterende vakwerkhuisjes..... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Ga mee met deze prachtige reis naar het uitstekende Maritim Berghotel in Braunlage en ontdek de veelzijdigheid van de Harz..... bekijk reis»

Spreektaal
Duits
Tijd

Hannover
Valuta
Euro
Weer
Max. 15°C

Nedersaksen

Oppervlakte
47.614 km²

Inwoners
ca. 8 miljoen

Hoofdstad
Hannover

Airline
Reis per auto

Reistijd en afstand
AUTO: Utrecht - Hannover 355 km

Tijdsverschil
Geen

Verkeersbureau
Willkommen in Niedersachsen

Reisadvies
> Nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Nedersaksen