Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie op Antigua

 Antigua: Elke dag een ander strand!

Dit  kleine eiland in de Caribische Zee ligt zo ongeveer in het midden van de Caribbean. Het eiland heeft een fantastisch aanbod aan de meest schitterende stranden. Van druk en gezellig, tot ultieme 'eenzaamheid'. Het is ook hèt eiland om te snorkelen en te  kite-surfern. Ontdek de maar liefst meer dan 365 heerlijk rustig gelegen stranden, soms zelfs geheel afgelegen. Antigua is niet voor niets het paradijs voor je honeymoon!
U zult zich er waarschijnlijk niet over verbazen dat de prachtig heldere zee ideaal is voor liefhebbers van duiken en snorkelen. De onderwaterwereld is kleurig, levendig en prachtig.
Voor het uitgaansleven hoeft u niet naar Antigua, maar rust en prachtige landschappen zijn er des te meer. Daarbij zijn er een groot aantal indrukwekkende overblijfselen uit de tijd van de kolonisatie te bewonderen.

Tip. Wanneer u uw reis tussen eind juli en begin augustus plant, kunt u het Antigua Carnival meemaken. Tien dagen lang kleurrijk geklede mensen, gezelligheid, dans en feesten!

Beste reistijd voor een rondreis door Antigua
Om de kans op orkanen en het regenseizoen te vermijden kunt u het beste uw rondreis in januari tot en met april plannen. Bovendien zijn de temperaturen dan aangenaam. In oktober tot december is er zo'n 65% kans op veel regen.

Aantal gevonden reizen: 437

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Kras

Vlieg-/busreis incl. vele maaltijden en entreegelden met o.a. Havana, Valle de Viñales, Cienfuegos, Trinidad, Camagüey, Cayo Santa Maria en Varadero.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Kras

Vliegreis voor singles inclusief ontbijt met o.a. Paramaribo, Nieuw Nickerie, Bigi Pan en Commewijne district.... bekijk reis»

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: Kras

Ontdek op een rustig tempo de koloniale steden en tropische stranden van het ongerepte Colombia.... bekijk reis»

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: Kras

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Kras

Rondreis Suriname Compleet.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Heel Colombia zien in 17 dagen is onmogelijk. Een aantal indrukwekkende parels ontdekken in dit adembenemende land kan wel. Het land heeft al een tijdje geleden afscheid genomen van zijn negatieve ima.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: Kras

Individuele rondreis Curacao en Aruba inclusief retrouvlucht, autohuur en hotels.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Kras

Individuele rondreis incl. huurauto met o.a. Viñales Vallei en Pinar del Rio. Extra lang verblijf in Hotel Melia Las Antillas Varadero mogelijk!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: Kras

Individuele rondreis Curacao en Bonaire incl retourvlucht, hotels en huurauto.... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: Kras

Vlieg/rondreis Suriname incl. vele maaltijden en binnenlandse vluchten met o.a. citytour Paramaribo en vele jungle activiteiten in Awarradam en Palumeu.... bekijk reis»

Aantal dagen: 20 dagen

Reisorganisatie: Kras

Individuele rondreis naar Bonaire, Curacao en Aruba incl retourvlucht, hotels en huurauto.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: Kras

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: Kras

Rondreis Cuba speciaal voor singles inclusief vliegreis, verblijf, vele maaltijden, vele entreegelden en excursies naar o.a. Varadero en Trinidad.... bekijk reis»