Kies uw land, regio, stad

Rondreizen door (Ant) Arctische gebieden

ONTDEKKEN • BELEVEN • GENIETEN

Foto: Panorama over de bergen van de Smeerenburggletsjer, Svalbard en de archipel tussen het vasteland van Noorwegen en de Noordpool.

De (Ant)arctische gebieden. Beleef een internationale natuurreis, vaar mee met het expeditieschip Plancius langs het pakijs van Spitsbergen. Geniet van spectaculaire gletsjers en ontdek de ringel- en baardrobben en laat je verrassen door duizenden broedende zeevogels.

Populaire reizen in (ant)arctische gebieden


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: SNP

De Arctic Academy is een unieke wetenschappelijke expeditie naar Edgeoya, een van de Spitsbergeneilanden. Aan boord van de M/V Ortelius samen met 60 wetenschappers van het Arctisch Centrum in Groninge.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: SNP

Varend met de mv Plancius langs het pakijs van Noord-Spitsbergen hebben we het meeste kans om de ‘Koning van de Noordpool’, de IJsbeer, tegen te komen. We varen naar de Raudfjord, aan de noordkust.... bekijk reis»

Aantal dagen: 19 dagen

Reisorganisatie: SNP

Met de Plancius naar de Falkland Eilanden, South Georgia en het Antarctisch Schiereiland is een droom voor iedere natuurliefhebber. De groene Falklands met haar marconi-, magelhaen-, ezels- en konings.... bekijk reis»