Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie Oceanië

Australië, Nieuw-Zeeland, Papoea-Nieuw-Guinea, Fiji en Polynesië

Foto: Nationaal park Ikara-Flinders Rangers, Zuid-Australië, Australië.

OCEANIE: De droom van elke reiziger: Naar de andere kant van de wereld

Een rondreis door Oceanië: de droom van veel reizigers. Letterlijk naar de andere kant van de wereld, om daar de natuur, cultuur en het leven te gaan ontdekken. In een paar tempo’s lager dan hier in Nederland, om ontspannen te genieten van al het moois dat moeder natuur te bieden heeft. Boek een mooie rondreis door Australië of Nieuw-Zeeland of combineer dit met een bezoek aan de andere mooie landen die er liggen. Uiteraard kunt u reizen met een groep of een individuele rondreis boeken, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat. De mooie rondreizen door Oceanië zorgen ervoor dat u de uitgestrekte natuur kunt ontdekken, net als de bijzondere steden met een rijke historie. Op basis van de must-do’s en handige tips voor een rondreis door dit deel van de wereld. Ontdek Australië en Lees meer

Populaire reizen in Oceanië


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 24 dagen

Reisorganisatie: Tui

24-daagse rondreis De schoonheid van Nieuw-Zeeland.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze zeer complete en afwisselende rondreis reizen we door twee prachtige landen in Oceanië. Alle facetten komen aan bod. We bezoeken bekende steden in Australië, bewonderen the Great Oc.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze zeer complete en afwisselende rondreis door Nieuw-Zeeland reis je door overweldigende natuur; besneeuwde bergen, gletsjers, vulkanen, spuitende geisers, kokende modderpoelen, regenwouden .... bekijk reis»

Aantal dagen: 5 dagen

Reisorganisatie: Tui

5-daagse Sportreizen naar Nieuw Zuid Wales bij Radisson Blu Plaza Sydney Hardlopen.... bekijk reis»

Aantal dagen: 25 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Nieuw-Zeeland is één van de mooiste landen ter wereld. Volgens sommigen staat het land zelfs met stip op nummer één. Met deze reis bezoek je zowel het Noorder- als het Zuidereiland en wisselen ver.... bekijk reis»

Aantal dagen: 28 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Deze fantastische reis met veelzijdige natuur en bijzondere cultuur van de Aboriginals start in Sydney of in Cairns, afhankelijk van de vertrekdatum. Je hebt in Sydney ruim de tijd om bezienswaardighe.... bekijk reis»

Aantal dagen: 30 dagen

Reisorganisatie: Djoser

De eerste Nederlanders die in de 17e-eeuw Australië bereikten schrokken van het droge, ruige land en voeren verder naar Nieuw-Zeeland. Pas later bleek wat een prachtige natuur ‘Nieuw Holland’ te .... bekijk reis»

Aantal dagen: 26 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ontdek indrukwekkend Nieuw-Zeeland waar subtropische regenwouden, imposante gletsjers, besneeuwde bergtoppen, wereldse steden en verlaten stranden elkaar afwisselen. Deze zeer complete reis zit boorde.... bekijk reis»

Aantal dagen: 24 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Reis Down Under en ontdek de bruisende steden, overweldigende natuur en interessante Aboriginal cultuur. Wij laten je de hoogtepunten van Australië zien tijdens een schitterende reis, waarin vier bin.... bekijk reis»

Aantal dagen: 27 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Van glinsterende gletsjers tot tropische regenwouden en van kokende modderpoelen tot parelwitte stranden; ontdek op je eigen tempo de vele natuurwonderen van Nieuw-Zeeland. Je begint in Christchurch e.... bekijk reis»

Aantal dagen: 27 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Aotearoa, ‘Land van de Lange Witte Wolk’ is de naam die de Maori's dit schitterende land gaven. Nieuw Zeeland is een land van uitersten en daarom één groot avontuur. Voor liefhe.... bekijk reis»

Aantal dagen: 30 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Ver weg aan de andere kant van de wereld, ligt een van de meest diverse stukjes aarde. Tijdens je reis door het enorme Australië bezoek je de bekende en onbekende hoogtepunten. Je be.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Treed in de voetsporen van Abel Tasman door op eigen houtje de ongerepte wildernis van Tasmanië te ontdekken. Dit eiland mag dan wel de kleinste staat van Australië zijn, het biedt echter wel de .... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Tijdens deze gevarieerde reis bezoekt u verschillende hoogtepunten van Australië. Uw reis begint in Darwin in het tropische noorden. Vanaf hier gaat u met de auto op verkenning in het Top End. Hie.... bekijk reis»