Kies uw land, regio, stad

VIVALDI Travel

Vakantiehuisjes boeken per dag

>>> Naar de website van VIVALDI Travel.nl - specialist in huisjes in Duitsland

VIVALDI Travel

Adres
Edisonweg 10 1821 BN Alkmaar

E-mailadres
info@vivalditravel.nl

Website
Bekijk website

Klantenservice
+31 (0) 6 50 50 50 76

Openingstijden helpdesk

24/7

Videolink
VivaldiTravelVideo

Hier vind je VIVALDI Travel

Personality
Hans Lugten
Functie
Eigenaar/directeur
Geboren
19 februari in Den Haag
Opleiding
Handelsschool, Den Haag
Partner
Ellenor Spreeuw
Kinderen
Kim, Olaf en Bas
Sterrenbeeld
Waterman
Hobby's
Lezen, reizen, fitness, film & fotografie, kunst & muziek
”Ik herinner me nog goed ...

De organisatie

VIVALDI Travel.nl is gespecialiseerd in het verhuren van particuliere vakantiewoningen. Je vindt ze in de populairste vakantiegebieden in Duitsland, zoals Beieren, Eifel, Moezel en Sauerland. Alle vakantiehuizen zijn stuk voor stuk persoonlijk geïnspecteerd. Met een knipoog naar de bekende muziek 'De vier jaargetijden' van de beroemde componist Antonio Vivaldi, staat de naam voor 'Verrassend veel vakantie, het hele jaar door'. De missie van VIVALDI Travel: Haar klanten een fijne vakantie bezorgen - in een goed vakantiehuis, vakantiewoning, appartement - voor een aantrekkelijke prijs. Kortom: Een vakantie bieden waar je nog lang van nageniet. .

  1. Huisjes flexibel boeken per dag
  2. Makkelijk betalen via eigen bank
  3. Geïnspecteerde huisjes
  4. Schoon huisje en opgemaakte bedden
  5. Verrassing bij aankomst, bv. een flesje wijn

Bestemmingen van VIVALDI Travel

Tips & hotspots

Huisjes in de Eifel

De Eifel is een van de meest populaire vakantieregio’s van Duitsland. Dat je hier vakantie wil vieren is heel begrijpelijk, want een vakantie in de Eifel betekent genieten van een prachtige natuur met meren, beekjes, talrijke wandel- en fietspaden, volop recreatiemogelijkheden (bv. zwemmen, tennis, kegelen, (mini)golf), vele interessante, historische stadjes met tal van leuke bezienswaardigheden, een goede winkelstand, prima restaurantjes in vele variaties en natuurlijk allerlei gezellige terrasjes

Naar de huisjes in de Eifel

Huisjes in de Moezel

Wie aan de Moezel denkt, zegt: Heerlijke vakantietemperatuur, altijd een paar graden warmer dan elders en dat vertaalt zich in de heerlijke Moezelwijnen, wijnen van prima kwaliteit door het zonnige klimaat. Langs de oevers van rivier de Moezel liggen de wijnbergen en rijgen de wijnvelden zich aaneen. Door de combinatie van wijnvelden, weidelandschappen, de kronkelige rivier en de vele leuke vakantieplaatsjes is deze streek een fantastische vakantieregio. Romantische burchten op eenzame heuveltoppen en schilderachtige plaatsjes maken het beeld compleet. Bekende vakantieplaatsjes aan de Moezel zijn o.a. Cochem, Bernkastel-Kues en Duitslands oudste plaats Trier. Liefhebbers van oude Romeinse vondsten kunnen hier hun hart ophalen.

Naar de huisjes in de Moezel

Huisjes in het Sauerland

Zo’n 250 km ten oosten van Nijmegen ligt het meest bekende vakantiegebied van Duitsland: het Sauerland. Het Sauerland is geliefd vanwege de prachtige natuur. Er zijn maar liefst 5 officieel erkende natuurparken waarbij het Rothaargebirge met 1355 km2 het grootste is. De andere parken (met uitstekende wandelmogelijkheden) zijn: Arnsberg Wald, Diemelsee, Homert en het Eggegebirge.

Naar de huisjes in het Sauerland

Huisjes in de Saar-Moezel

Kabbelende beken, met varens begroeide open plekken, avontuurlijke rotsen, de wandelroutes in het Saarland voldoen aan ieders wandeleisen. Het Saarland biedt ook fietstoeristen volop afwisseling: spectaculaire natuur, tochtjes naar Frankrijk, bergachtig gebied en vlakke rivierdalen. Midden in het overdadige groen van het Natuurpark Saar-Moezel ligt de Bostalsee. Met zijn wateroppervlak van 120 ha biedt het grootste stuwmeer van Zuid-West Duitsland de recreant een groot aantal watersportmogelijkheden. Zwemmen, surfen, zeilen, vissen, duiken, varen en het maken van plezierige boottochtjes.

Naar de huisjes in de Saar-Moezel

Huisjes in Beieren

Op de grens tussen Duitsland en Oostenrijk (Tirol) liggen de Beierse Alpen. De overweldigende natuur trekt jaarlijks duizenden toeristen uit binnen- en buitenland naar deze regio. De hoogste top van de Duitse Alpen – tevend ie van Duitsland – is de Zugspitze met een hoogte van 2962 meter. Bij een vakantie in dit gebied zal je iedere dag genieten van panoramische vergezichten en de zuivere lucht. Minder bekend is misschien, dat er in de Beierse Alpen enorm veel water te vinden is: wel zo’n 300 meren die, omgeven door steile bergen, glinsteren in het zonlicht.

De Beierse Alpen staan ook bekend om hun enorme rijkdom aan plaatselijke tradities. In de gezellige dorpen en stadjes zijn er tal van bijzondere concerten, muziekfestivals, literaire evenementen en tentoonstellingen. Je viert vakantie te midden van de indrukwekkende bergwereld in dit gebied.

Naar de huisjes in Beieren

Huisjes in het Zwarte Woud

Meer dan 200 kilometer lang en 60 kilometer breed, is het Zwarte Woud niet alleen het meest gevarieerde, maar ook het bekendste vakantiegebied van Duitsland. De Zwarte Woud meisjes, Zwarte Woud boerderijen, Zwarte Woud bolle hoeden, koekoeksklokken – Het Zwarte Woud vertegenwoordigd alles wat je verwacht van een Duitsland plaatje in een reisgids. Voor de familie is het Zwarte Woud de ideale vakantiebestemming. Het gebied kreeg onlangs de “familie vriendelijke vakantie bestemming” award.
Het Zwarte Woud is een populaire bestemming voor vakantiemakers en bezoekers vanwege zijn dichte bossen, magnifieke bergtoppen met zijn spectaculaire uitzicht, mysterieuze meren en romantische valleien.

Naar de huisjes in het Zwarte Woud