Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Schotland

Overweldigende natuur, meer dan 3.000 kastelen, steden met prachtige gebouwen, gezellige pubs met eigen whisky

Foto: Het Eilean Donan Castle in Dornie, Schotland

Green Hightlands en meer dan 3.000(!) castels

Kastelen, kastelen en nog meer kastelen…. Schotland heeft maar liefst meer dan 3000 kastelen. De één nog prachtiger en indrukwekkender dan de andere. Maar Schotland heeft ook een schitterende natuur. De groene Highlands, de bossen in de Heartlands, rotsige kustlijn met mooie stranden en Lees meer

Populaire reizen in Schotland


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Deze minirondreis door Schotland is ideaal voor de mei- en herfstvakantie. Of gewoon als extra weekje weg in de zomervakantie! Je ontdekt twee prachtige regio's: Nationaal Park Loch Lomond & The .... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Deze rondreis brengt je langs vele bekende filmlocaties en tevens hoogtepunten van Schotland en voert je door een groen decor vol mythes en legendes. Van het kastelenlandschap van de Scottish Borders .... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Leef je uit op twee toplocaties in de Highlands van Schotland. Je kunt hier heerlijk mountainbiken, wandelen en herten spotten en genieten van de ruige natuur..... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: ANWB

De eindeloze leegte, het ruige landschap, de prachtige vergezichten. It's Scotland time! Loch Ness, National Park The Trossachs en Edinburgh, betreed het land van de Bens en de Glens en de Lochs.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Maak je op voor een Schots avontuur vol natuur, cultuur, kastelen en gastvrijheid. Met vele hoogtepunten: de Scottish Borders, Royal Deeside met haar vele kastelen, de ruige baaien en stranden aan de .... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Vanuit het charmante dorp Pitlochry ontdekken we het prachtige hart van Schotland. Geniet van typische Schotse dorpjes, het prachtige natuurschoon en de Edinburgh Military Tattoo..... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Vanuit het charmante dorp Pitlochry ontdekken we het prachtige hart van Schotland. Geniet van typische Schotse dorpjes, het prachtige natuurschoon en de hoofdstad Edinburgh..... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Volg het spoor van Dolfje Weerwolfje en zoek naar het MeerMonster in Schotland! Deze rondreis is geïnspireerd door het boek van Paul van Loon..... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: De Jong Intra Rondreizen

Vanuit het charmante dorp Pitlochry ontdekken we het prachtige hart van Schotland. Geniet van typische Schotse dorpjes, het prachtige natuurschoon en de hoofdstad Edinburgh Military Tattoo..... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Het Schotse antwoord op Route 66 in de VS: de North Coast 500! Een prachtige rit langs ongerepte natuur en bezienswaardigheden. Geniet 500 mijl lang van het Schotse landschap. En elke avond strijk je .... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Reis langs de hoogtepunten van Schotland, het land van mythen en legendes, kastelen, whisky en hoogvlaktes. Van het Isle of Skye en de Schotse Hooglanden tot de Orkney Eilanden en Edinburgh. Inclusief.... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Het ruige Schotland is dé ultieme bestemming voor een autovakantie. Rij door bergpassen, langs uitgestrekte meren, kastelen en hooglanden. Een reis met veel hoogtepunten van Schotland, inclusief boot.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Tijdens deze rondreis ontdek je de smaken van Schotland. Je bezoekt een whiskystokerij en proeft een high tea op Loch Katrine. Het landschap van de Scottish Borders en de Highlands zal je verrassen!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Rail Away met ANWB dwars door de Schotse Hooglanden, met overnachtingen in typisch Schotse plaatsen en genoeg tijd voor tussenstops bij hoogtepunten onderweg. Inclusief bootovertochten, comfortabele h.... bekijk reis»

Spreektaal
Schots
Tijd

Edinburgh
Valuta
Euro
Weer
Max. 12°C

Schotland

Oppervlakte
77.910 km²

Inwoners
ca. 5,5 miljoen

Hoofdstad
Edinburgh

Airline
Air Scotland

Reistijd en afstand
1½ uur (AMS-EDI) - 1133 km

Tijdsverschil
- 1 uur

Verkeersbureau
Welkom in Schotland

Reisadvies
> Nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Schotland