Singlerondreizen, betaalbaar en lekker op jezelf

Vakantie met andere singles

Singlerondreizen

Lekker alleen maar niet eenzaam. Een singlerondreis betekent in feite niets anders dan dat u alleen op vakantie gaat maar dat de groep uit louter single reizenden bestaat. Genieten van een mooie rondreis zonder u ongemakkelijk te voelen omdat u ‘alleen’ reist. Ongedwongen uw vakantie beleven. Een singlerondreis is net zoals een groepsrondreis. Niet persé leeftijd gebonden, hoewel bij verschillende reisorganisaties keuze gemaakt kan worden naar leeftijd. De single groepsreis kent veel voordelen. Het is een leuke manier om nieuwe vrienden te maken en andere singles te ontmoeten. Er ontstaat gauw een groepsgevoel omdat iedereen single, vrijgezel is. U hoeft overigens niet persé single, vrijgezel te zijn, u kunt er ook voor hebben gekozen alleen, zonder partner, op vakantie te gaan. En even geen behoefte aan de groep? Dat wordt direct begrepen. Deze manier van reizen is de laatste jaren sterk in opgang gekomen. Hierdoor is er inmiddels een heel ruim aanbod aan singlereizen. En ideaal: U hoeft nergens naar om te kijken. Goede verzorging, prima reisbegeleiding en alles is geregeld. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en kunt u optimaal genieten van uw reis.

De belangrijkste voordelen van een singlerondreis zijn:
• Individuele vrijheid
• nieuwe contacten opdoen en ervaringen kunnen delen
• volledige verzorging
• alle accommodaties zijn geregeld
• de meeste excursies zijn inbegrepen
• u komt op plekken waar u anders misschien niet was geweest
• en ‘last but not least’: een aantrekkelijke prijs

Een singelrondreis kent dezelfde voordelen als een groepsreis. Kijk daarom ook even onder groepsrondreizen.

Veel keuze
Door de grote vraag worden er heel wat singlereizen en singlerondreizen aangeboden. Wereldwijd, inclusief Europa. Elke reisorganisatie biedt een ruime keuze. Dikwijls hebben ze een eigen specialisatie en vele typen reizen. Denk hierbij aan ‘gewone’ strandvakanties, actieve vakanties, avontuurlijke reizen, culturele singlereizen … noemt u maar op. U kunt ze goed vergelijken, zowel qua type singlereis als op prijs. En net als bij de groepsrondreizen, kunt u ook individuele singlerondreizen boeken. U bepaalt dan zelf uw ‘groep’. Kijk daarom ook even onder individuele rondreizen.

TIP
Veel reisorganisaties hebben regelmatig erg aantrekkelijke aanbiedingen. Bijvoorbeeld een actieweek, de introductie van een nieuwe rondreis, of indien het minimum aantal deelnemers nog niet bereikt is. De kortingen kunnen flink oplopen. Om niets te missen schrijft u zich onderaan deze pagina nu in op onze nieuwsbrief. Dan mist u niks en blijft u op de hoogte van de scherpste aanbiedingen.