Kies uw land, regio, stad

Treinrondreizen

Trein (rond) reizen

Heerlijk, je vakantie begint al als je instapt. Eigenlijk al als je op weg bent naar de trein en je het station binnenloopt. Gezellige drukte, beetje haast hier en daar, maar jij rijdt zo aanstonds heerlijk relaxed op weg naar je treinrondreis bestemming. Zonder last van files en lange incheck/wachttijden.


De voordelen van een rondreis per trein zijn:

Lees meer

Top-4 betaalbare reizen in Treinreis


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 3 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

'Life is a train, get on board' de Oriënt Express van Afrika! Deze klassieke schoonheid verzorgt een reis van Pretoria naar Kaapstad in rustig tempo. Onderweg kunt u op de meeste plaatsen excursies m.... bekijk reis»

Aantal dagen: 2 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

Een spectaculaire treinreis door de Rocky Mountains en door de dalen van de rivieren de Fraser en de Thompson. De trein komt op plekken waar geen ander voertuig kan komen en rijdt uitsluitend overdag,.... bekijk reis»

Aantal dagen: 4 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

'Life is a train, get on board' de Oriënt Express van Afrika! Deze klassieke schoonheid verzorgt een reis van Victoria Falls naar Pretoria in rustig tempo. Onderweg kunt u op de meeste plaatsen excur.... bekijk reis»

Aantal dagen: 3 dagen

Reisorganisatie: Tenzing Travel

'Life is a train, get on board' de Oriënt Express van Afrika! Deze klassieke schoonheid verzorgt een reis van Durban naar Pretoria in rustig tempo. Onderweg kunt u op de meeste plaatsen excursies mak.... bekijk reis»