Kies uw land, regio, stad

Rondreizen vakantie Tunesië

Populaire reizen in Tunesië


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Reis van Kaapstad naar Port Elizabeth en ontdek de veelzijdigheid van de West- en Oost-Kaap. Het avontuur voert van Kaapstad naar onder meer Stellenbosch, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant National .... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Je bezoekt maar liefst vier nationale parken en verblijft op Zanzibar aan het prachtige zandstrand. Je maakt kennis met de dieren van de Afrikaanse savanne in Tarangire National Park, Lake Manyara Nat.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ervaar de hoogtepunten van Namibië in slechts twee weken. Ontdek hoe twee woestijnen heel verschillend kunnen zijn, ontmoet de Himba-stam die nog volledig volgens hun eeuwenoude tradities leven en sp.... bekijk reis»

Aantal dagen: 10 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Marokko is een ontzettend divers land, van de uitgestrekte woestijn en het Hoge Atlasgebergte tot de Koningssteden. Bekend om haar geuren en kleuren, de specerijen op de markt en de vriendelijke inwon.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Combineer een reis in het door woestijnen gedomineerde Namibië met het groene, waterrijke safariland Botswana. Ervaar de schoonheid van beide landen en sta versteld van de veelzijdigheid! Een huuraut.... bekijk reis»

Aantal dagen: 11 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Koningssteden, souks en paleizen en bergen, woestijnen en velden. We ontdekken het prachtige landschap én de mooiste steden van Marokko. Ook maken we kennis met de cultuur en de tradities en de lokal.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Na slechts vier uur vliegen bevind je je in een compleet andere wereld. De magische, roodgekleurde stad Marrakech, de ommuurde kashba's, de oude ambachten die in de souks bedreven worden, de woestijn,.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Beleef een onvergetelijke reis in Zuid-Afrika, het land van uitgestrekte savannen, kraakheldere bergtoppen, glooiende wijnvalleien en het kosmopolitische Kaapstad. Verken in een groep met maximaal 24 .... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: ANWB

De cultuurschatten van Egypte moet je één keer in je leven bezocht hebben. Ga mee op ontdekkingsreis en leer alles over het Oude Egypte vol goden, halfgoden en farao's. Een rondreis door Egypte is n.... bekijk reis»

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ontdek Zuid-Afrika, van Johannesburg tot Kaapstad. Speur in het Krugerpark naar de Big Five, vergaap je aan vergezichten langs de Panoramaroute, ervaar de traditionele culturen in Swaziland en Zululan.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

De cultuurschatten van het Oude Egypte moet je op zijn minst één keer in je leven bezocht hebben. Ga mee op ontdekkingsreis terug in de tijd en leer alles over het fascinerende oud-Egyptische rijk v.... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Tijdens onze reis door Marokko ontdek je niet alleen het prachtige land met haar rijke geschiedenis, maar ook de vriendelijke bevolking, de tradities en de cultuur. Een land om verliefd op te worden!.... bekijk reis»

Aantal dagen: 7 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Het rode Marrakech, de enorme zandduinen en de kashba's, je gaat het allemaal zien en beleven! In de steden gonst het van de bedrijvigheid terwijl je in de piepkleine dorpjes teruggeworpen wordt .... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Woestijnlandschap strekt zo ver als het oog reikt en gemsbokken die bedachtzaam over de donkerrode zandduinen trekken zorgen voor een idyllisch plaatje. Ga mee op verkenning naar Namibië, één van d.... bekijk reis»

Oppervlakte

Inwoners

Hoofdstad

Airline

Reistijd en afstand

Tijdsverschil

Verkeersbureau

Reisadvies
> Nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Tunesië