Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie Zuid-Amerika

Prachtige natuur, Hartelijke bevolking

Een rondreis door Zuid-Amerika is een reis naar een totaal ander deel van de wereld. In alle opzichten, niet te vergelijken met het leven dat we in Europa kennen. Bezoek Argentinië en Chili of reis naar landen zoals Ecuador, Peru, Suriname en natuurlijk Colombia. Voor een totaal andere wereld, met andere gebruiken en een prachtige uitgestrekte natuur. En met een hartelijke bevolking, die u graag hun manier van leven laat zien. Tip: maakt u een individuele rondreis door Zuid-Amerika? Houd er rekening mee dat de voertaal er Spaans is (op Brazilië na, daar spreekt met Portugees). Het Engels is men vooral buiten de toeristischeLees meer

Populaire reizen in Zuid-Amerika


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Dit is echt een reis van uitersten: van de heerlijke zomerse temperaturen in het mondaine Buenos Aires en de estancias op de uitgestrekte pampa's tot de ijsblauwe gletsjers en bergmassieven in Patagon.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Zuid-Amerika is een continent vol koloniale pracht en natuurwonderen. Van de tango op de levendige pleinen in Buenos Aires tot de sambastranden in Rio de Janeiro en van de watervallen van Foz do Igua.... bekijk reis»

Aantal dagen: 20 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ontdek drie zeer diverse landen! Met zomerse temperaturen in zinderend Buenos Aires, prachtige natuurgebieden in het ijzige Patagonië en tropische regenwouden bij de watervallen van Foz do Iguaçu. D.... bekijk reis»

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Ga met ons mee op deze zeer bijzondere rondreis door twee prachtige landen in Midden-Amerika. In Costa Rica bezoeken we indrukwekkende natuurgebieden en genieten we van de flora en fauna, in Nicaragua.... bekijk reis»

Aantal dagen: 18 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Deze schitterende Colombia-reis begint in Bogotá en gaat via de indrukwekkende woestijn bij Tatacoa naar de precolumbiaanse opgravingen bij San Agustín. Vervolgens reizen we door naar de groene koff.... bekijk reis»

Aantal dagen: 23 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Van Lima in Peru reis je via koloniaal Arequipa naar het Titicacameer. Hier steek je de grens over met Bolivia, waar je La Paz, Sucre, de mijnstad Potosí en de zoutvlaktes bij Uyuni ontdekt. Terug in.... bekijk reis»

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Maak actief kennis met de tropische regenwouden, de actieve vulkanen en de vele tropische planten- en diersoorten van Costa Rica. We bezoeken de zandstranden van Manuel Antonio, de nevelwouden van Rin.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Leef je uit in Patagonië! Maak uitdagende trekkings bij El Chaltén, geniet van de Perito Moreno gletsjer, spot walvissen bij Península Valdés en laat de granieten pieken van het Torres del Paine m.... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: ANWB

De route van deze rustigere versie van onze Peru-reis voert onder meer langs de Ballestas Eilanden, door Andesdorpjes, langs de mysterieuze Nazcalijnen, de rieteilanden in het Titicacameer, het uitzic.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Het gemakkelijk bereisbare Costa Rica biedt een rijk kleurenpalet aan flora en fauna. Zowel binnen als buiten de natuurparken spot je zonder veel moeite gifkikkertjes, toekans, luiaards en leguanen. W.... bekijk reis»

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Beleef de Incacultuur, de koloniale steden en de Andes. Uiteraard bezoeken we Machu Picchu en overnachten we in de Heilige Inca Vallei. In de Colca Canyon turen we naar condors en we reizen over de al.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Tijdens deze trip reis je gemakkelijk en comfortabel per shuttlebus. De route leidt langs vele hoogtepunten. Je wisselt de natuurgebieden van La Fortuna, Monteverde, Rincón de la Vieja en Nationaal P.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Dit is een echte once in a lifetime-reis. Vanuit het luxe jacht Coral II verken je samen met ANWB-medereizigers én internationale medereizigers de evolutiekamer van de wereld: de Galapagos archipel..... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: ANWB

Costa Rica is een heerlijke natuurbestemming met prachtige natuurparken. Je reist heel gemakkelijk en comfortabel met shuttlebussen van het ene naar het andere hoogtepunt in adembenemend mooi Costa Ri.... bekijk reis»