Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie Costa Rica

San José, Tortuguero Nat. Park, reuze zeeschildpadden, kleurrijk Cahuita, Arenal vulkaan, witte stranden Tamarindo.

ONTDEK • BELEEF • GENIET

COSTA RICA. 1200 km rijke kust

Rijke Kust, dat is letterlijk de betekenis van de naam Costa Rica. En dat is zeker niet te veel gezegd. Met een kustlijn van ongeveer 1200 km heeft u de keuze uit heel veel verschillende stranden, baaitjes, rotsformaties en ander prachtig natuurschoon. Maar ook de Nationale Parken in Costa Rica zijn ongelofelijkLees meer

Aantal gevonden reizen: 84

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: Kras

Fly-drive Amazing Costa Rica.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Kras

Vlieg/busreis inclusief diverse maaltijden met o.a. Arenal vulkaan, Monteverde, eco-excursie naar Tortuguero en luxe catamarantocht naar Isla Tortuga.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Kras

Individuele rondreis incl. huurauto en diverse maaltijden, met o.a. San José, Arenalvulkaan, Monteverde, Manuel Antonio en excursie naar Tortuguero.... bekijk reis»

Aantal dagen: 13 dagen

Reisorganisatie: Kras

Fly-drive Amazing Costa Rica.... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Tui

Direct aan het strand van Matapalo ligt het RIU Palace Costa Rica. Hier heb je 24/7 alles binnen handbereik wat je hartje begeert. Nippend met je cocktail aan de swim-up bar of relax op je ligbedje aa.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Welkom in Costa Rica! Met maar liefst één derde aan beschermd natuurgebied kijk je je ogen uit. Natuurliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen. Maar er is meer... Een heerlijk laid-back sfeertje aan.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Ervaar zelf het 'Pura Vida', het leven is hier goed. Ontdek en geniet van bijzondere plekjes. De route voert langs imposante vulkanen. Wellicht dat je het indrukwekkende 'natuurlijke' vuurwerk van de .... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Tui

Gelegen in een tropische oase ligt Wyndham Tamarindo. Hier start je de dag goed met een ontbijt bij restaurant 'Vista' om vervolgens een verfrissende duik te nemen in het infinity zwembad. Bestel een .... bekijk reis»

Aantal dagen: 9 dagen

Reisorganisatie: Tui

Dé locatie om het juweel van Midden-Amerika te ontdekken. Direct aan het prachtige strand van Playa Matapalo in het groene noordwesten van Costa Rica. Welkom in het RIU Guanacaste! Hier maakt de chef.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Costa Rica: land vol beschermde nationale parken en imposante vulkanen, afgewisseld met dampende regenwouden en tropische jungle. Reis naar de mooiste plekjes van Costa Rica tijdens deze 9 daagse rond.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: Djoser

De wandel- en fietsreis begint en eindigt in de hoofdstad San José, gelegen in het centrale hoogland. Al fietsend verken je dit tropisch paradijs. Na een wandeling bij de krater van de vulkaan Poás .... bekijk reis»

Aantal dagen: 21 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Costa Rica wordt door veel reizigers wel het mooiste land van Midden-Amerika genoemd. Mooi is het zeker met een prachtige kustlijn en de groene binnenlanden met dichte regenwouden, duizenden watervall.... bekijk reis»

Aantal dagen: 14 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Costa Rica betekent ‘Rijke Kust’ in het Spaans en is een ideale bestemming voor een tropisch avontuur met kinderen. Verbaas je over de mooie natuur in de nationale parken Monteverde en Manuel Anto.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Beleef de indrukwekkende natuur van Costa Rica tijdens deze 16-daagse rondreis. In de kreken en kanalen van Tortuguero Nationaal Park kan je kaaimannen, leguanen, slangen en brulapen tegenkomen. Monte.... bekijk reis»

Spreektaal
Spaans
Tijd

San José
Valuta
Colon (CRC)
Weer
Max. 20°C

Costa Rica

Oppervlakte
51.100 km²

Inwoners
4.858 miljoen

Hoofdstad
San José

Airline
Costa Rica International Airlines

Vliegtijd en afstand
14 uur (AMS-SJO)) - 9.352 km

Tijdverschil
- 8 uur (San José)

Reisadvies
> nederlandwereldwijd.nl

Verkeersbureau
> visitcostarica.com

Hier vind je Costa Rica

3 redenen om uw rondreis bij een reisorganisatie te boeken
• Bespaar geld • Zekerheid • Bespaar tijd en ergernis

• Reisdocumenten voor een rondreis door Costa Rica
U heeft voor uw rondreis door Costa Rica geen visum nodig indien u korter dan 90 dagen in Costa Rica wilt verblijven. Let u bij binnenkomst in Costa Rica goed op of uw visumstempel inderdaad 90 dagen aangeeft. Indien dit niet het geval is kunt u, indien nodig, uw visum bi...

Lees meer