Groepsrondreizen, mooi en betaalbaar

Groepsrondreizen

Het maken van een groepsrondreis of een groepsreis kent vooral veel voordelen. Deze manier van reizen is dan ook erg populair. Erg fijn is de veelal complete verzorging van de groepsreizen en groepsrondreizen. U hoeft nergens naar om te kijken, het is allemaal geregeld. Vakantievieren op z’n best. En dan nog de reisbegeleiding die ter plaatse alles goed regelt. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en kunt u optimaal genieten van uw rondreis. Erg plezierig zijn ook de vele mooie excursiemogelijkheden. En veel is dikwijls bij uw groepsrondreis inbegrepen en uw reisgids weet altijd nog wel wat interessante extra’s. Zie ook onder excursiereizen. Natuurlijk hebben groepsrondreizen ook een andere kant. We gaan op beide in.

De belangrijkste voordelen van een groepsrondreis zijn vooral deze punten:

• de volledige verzorging
• alle accommodaties zijn geregeld
• de meeste excursies zijn inbegrepen
• u komt op plekken waar je anders misschien niet was geweest
• en ‘last but not least’: een aantrekkelijke prijs

Goed bekendstaande organisaties
Een gerenommeerde reisorganisatie, die al jaren in het land van uw rondreis bekend is, weet goede prijzen uit te onderhandelen. Zij kennen immers de weg en werken samen met betrouwbare partners. Oké, het gaat natuurlijk ook wel eens mis, maar over het algemeen is het verloop van uw rondreis zonder meer goed. En als het dan toch een keer wat tegenzit, kun je altijd op hen rekenen.

Vooraf geregeld
Ook is het ideaal dat vooraf alle overnachtingen en het vervoer goed geregeld zijn. En niet in het minst is het erg prettig dat de reis wordt begeleid door goede reisleiding. De reisleider is eigenlijk altijd enthousiast, hij beschouwt uw rondreisland als het ware als ‘zijn land’. Hij weet meestal als geen ander waar je ook eens even van de gebaand paden af kunt, plekjes die u anders misschien nooit zou ontdekken. Een goede reisleider is ook iemand waar je op kan rekenen. Want mocht er eens iets mis gaan, dan weet hij waar of hoe hulp te krijgen is.

Reisgenoten met een klik
Een groepsrondreis is ook een erg leuke manier om nieuwe contacten op te doen. Er zijn altijd reisgenoten met wie u een klik heeft. Het is fijn om met elkaar alle moois en nieuwe indrukken te delen. De vele reünies zijn geen toeval. Het is ook een van de redenen dat de informatiedagen die de reisorganisaties organiseren graag bezocht worden.

Wat kan minder leuk zijn?
U boekt een vooraf georganiseerde groepsrondreis. Deze heeft een reisschema waar in principe niet van is af te wijken. Hierdoor zijn er tussendoor eigenlijk geen aanpassingen mogelijk zijn. Ook is het niet mogelijk om net wat langer op een bepaalde plek te blijven, noch wat korter. En de groep is de groep, meestal zo’n 15 – 30 personen. Het kan dus voorkomen dat er met enkelen niet de goede klik is, of dat u de reisbegeleiding anders had voorgesteld …. Een goede tip: Veel reisorganisaties organiseren vooraf landen- en kennismakingsdagen; bezoek deze. Via onze nieuwsbrief informeren wij u.

Beste prijs
Door een groepsrondreis te boeken heeft u de beste prijs. De reisorganisatie koopt immers ‘groot’ in en weet daardoor een erg goede prijs uit te onderhandelen, zowel bij de hotels als de airlines. Dat is ook wel logisch, want zij brengen het hele jaar door klanten. Zo bespaart u soms al gauw 40 tot 60%  op uw groepsreis.

Aangesloten reisorganisaties
Rondreizen.nl werkt samen met een groot aantal goed bekendstaande reisorganisaties. Wereldwijd organiseren zij rondreizen en vakanties naar alle bestemmingen. Klik hier voor een overzicht van alle bij ons aangesloten reisorganisaties

PRIJSTIP
Veel reisorganisaties hebben regelmatig erg aantrekkelijke aanbiedingen. Bijvoorbeeld een actieweek, de introductie van een nieuwe rondreis, of indien een minimum aantal boekers nog niet bereikt is. De kortingen kunnen flink oplopen. Om niets te missen schrijft u zich onderaan deze pagina nu in op onze nieuwsbrief. Dan mist u niks en blijft u op de hoogte van de scherpste aanbiedingen.