Kies uw land, regio, stad

Rondreis en vakantie in Macedonië

Geniet van het fascinerende landschap, beleef de bergwereld van Bistra en Pelister en geniet van de sfeer van de befaamde kloosters en het stadje Ohrid aan het gelijknamige meer

Foto: Panorama vanuit de oude stad Ohrid over het meer van Ohrid

Populaire reizen in Macedonië


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Rondreis per (huur)auto door het kleine en afwisselende land Macedonië. Je verblijft aan het Meer van Ohrid, waar talrijke wandel- en fietsmogelijkheden zijn. Het stadje Ohrid zelf is een waar openlu.... bekijk reis»

Aantal dagen: 6 dagen

Reisorganisatie: Tui

Villa Kotlar, kleinschalig en van alle gemakken voorzien. Rustig gelegen met een grote tuin met veel groen en zitjes. Ideaal om hier na een dagje strand of een excursie naar het Klooster van St. Naum .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Noord-Macedonië en Albanië, beide landen zijn nog onontdekte pareltjes met een vriendelijke bevolking, ongerepte natuur en heel veel cultuur. We bezoeken kleine Macedonische dorpjes, waar de tijd st.... bekijk reis»

Aantal dagen: 8 dagen

Reisorganisatie: SNP

Je begint en eindigt deze wandelreis in het levendige stadje Ohrid, aan het op zevenhonderd meter hoogte gelegen Meer van Ohrid. Maak kennis met de stille bergwereld rond het meer en met bijzondere ke.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Noord-Macedonië is een nog vrij onbekende reisbestemming met interessante steden, rustgevende natuur, glooiende wijngaarden en tabaksvelden. Je begint met een verkenning van UNESCO stad Ohrid aan het.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Nog een vrij onbekende reisbestemming met vele interessante steden, rustgevende natuur, glooiende wijngaarden en tabaksvelden. Verken zeker de UNESCO stad Ohrid dat aan het gelijknamige meer ligt. Maa.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Een mooie landencombinatie, waarbij we je meenemen naar Noord-Macedonië, Albanië én Griekenland. Een verrassende ontdekkingstocht met rijke historie, culturele hoogtepunten, mooie meren, bergen en .... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

In Noord-Macedonië gaat een bijzondere wereld voor jou open. De natuur van ruige bergen en diepe dalen is onbeschrijfelijk mooi. We beginnen in Ohrid en gaan vervolgens het binnenland in naar Prilep..... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Noord-Macedonië is nog een vrij onbekende reisbestemming met interessante steden, prachtige bergen, rustgevende natuur, glooiende wijngaarden en tabaksvelden. Met een ontspannen programma, waarbij vr.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Tui

Deze reis is een authentieke Balkan belevenis. Je maakt kennis met Noord-Macedonië, Kosovo, Montenegro en Albanië. Zo ga je het bekende Skopje verkennen en ontdek je het klooster van Gracanica. Geni.... bekijk reis»

Aantal dagen: 12 dagen

Reisorganisatie: SNP

Op zoek in Macedonië naar het mysterie van de Balkan. Wandelvakantie in dit fascinerende land, samen met een Macedonische gids. De bergwereld van Bistra en Pelister en de befaamde kloosters aan het M.... bekijk reis»

Aantal dagen: 15 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Een bijzondere en complete rondreis door het nog weinig bereisde Albanië en Noord-Macedonië. Langs de oude route tussen Rome en Constantinopel, de Via Egnatia, reizen we naar Ochrid via Elbasan. We .... bekijk reis»

Spreektaal
Macedonisch
Tijd

Skopje
Valuta
Denar
Weer
Max. 25°C

Macedonië

Oppervlakte
25.713 km²

Inwoners
ca. 2,1 miljoen

Hoofdstad
Skopje

Airline
Macedonian Airlines

Reistijd en afstand
2¾ uur (AMS-SKP) - km

Tijdsverschil
Geen

Verkeersbureau
Exploring Macedonia

Reisadvies
> Nederlandwereldwijd.nl

Hier vind je Macedonië