Kies uw land, regio, stad

Rondreizen en vakantie in Nepal

Ontdek het mystieke hindoerijk aan de voet van de met eeuwige sneeuw bedekte Himalaya. Beleef de lieve, gastvrije bevolking. Geniet van het Chitwan Natuur Reservaat, fotogeniek Pokhara en koningsstad Kathmandu.

Foto: Uitzicht in de buurt van Pokhara tijdens opkomende zon over de bergen van de Himalaya.

Populaire reizen in Nepal


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Aantal dagen: 22 dagen

Reisorganisatie: SNP

Sherpa-dorpjes, eeuwenoude Tibetaanse kloosters, de groene uitlopers van de Himalaya, en de ruige en imposante Gokyo vallei. Deze klassieke trektocht die de route volgt die Everest eerstbeklimmers Hil.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: SNP

Deze populaire en beroemde Himalaya trektocht rondom het Annapurna massief wordt terecht gerekend tot de allermooisten van de wereld. Het wordt pittig en verbluffend afwisselend; rhododendronbossen, s.... bekijk reis»

Aantal dagen: 19 dagen

Reisorganisatie: SNP

Dé ideale kennismaking met Nepal. Dagwandelingen in de uitlopers van de Himalaya, een 6-daagse trek nabij het Annapurna massief langs comfortabele K&D lodges, cultuurexcursies in de tempelsteden van .... bekijk reis»

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: SNP

De Manaslu-trektocht omvat alles wat wandelen in Nepalese Himalaya tot een onvergetelijke ervaring maakt: mooie dorpen met verschillende etnische bevolkingsgroepen, een dichtbijgelegen achtduizender, .... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: SNP

Tijdens de aardbeving van 2015 is het dorp Langtang verwoest en de vallei volledig van aanzicht veranderd. Inmiddels is het dorp herbouwd en zijn bruggen en paden hersteld. Boeddhistische cultuur, .... bekijk reis»

Aantal dagen: 17 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Tijdens deze unieke reis heb je de gelegenheid om Nepal zowel te voet als op de pedalen te ontdekken. Je maakt fietstochten in de mystieke Kathmandu vallei, bij het natuurpark Chitwan en rond het Phew.... bekijk reis»

Aantal dagen: 30 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Alle hoogtepunten van Noord-India en Nepal kun je zien tijdens deze rondreis. Na Delhi volgt een uitgebreid bezoek aan de kleurrijke deelstaat Rajasthan met bijzondere steden als Jaisalmer en Jaipur. .... bekijk reis»

Aantal dagen: 20 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Deze rondreis begint en eindigt in de hoofdstad Kathmandu. Bekijk het Durbar-plein, de boeddhistische stoepa’s en de hindoeïstische heiligdommen. Je brengt een bezoek aan Bhaktapur, de andere konin.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: Djoser

Deze rondreis begint en eindigt in de hoofdstad Kathmandu. Bekijk het Durbar-plein, de boeddhistische stoepa’s en de hindoeïstische heiligdommen. Je brengt een bezoek aan Patan en Bhaktapur, de and.... bekijk reis»

Aantal dagen: 20 dagen

Reisorganisatie: Djoser

De reis over het dak van de wereld begint en eindigt in Kathmandu. Op weg naar de grens met Tibet bezoeken we de andere koningsstad in de Kathmandu-vallei, Bhaktapur. We overnachten in Nagarkot met ee.... bekijk reis»

Aantal dagen: 22 dagen

Reisorganisatie: Djoser

De hoogtepunten van Noord-India worden op deze intrigerende reis gecombineerd met de meest interessante plaatsen van Nepal. Een beeld van Rajasthan krijg je tijdens je bezoek aan de hoofdstad van deze.... bekijk reis»

Aantal dagen: 16 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Op deze Nepal rondreis bezoek je de hoofdstad Kathmandu, een stad die met haar vele tempels en paleizen het culturele middelpunt van het land vormt. Ook het Chitwan Nationaal .... bekijk reis»

Aantal dagen: 22 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Dit is een India en Nepal familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Je maakt kennis met hectische steden in India, je bezoekt de Taj Mahal en kunt smullen van de lekkerste g.... bekijk reis»

Aantal dagen: 29 dagen

Reisorganisatie: KoningAap

Een avontuurlijke tocht brengt je vanuit Beijing naar Kathmandu. Heb je via de Chinese steden Pingyao en Xi’an en de onmetelijke landschappen Lhasa eenmaal bereikt, dan ben je een kleine twee weken .... bekijk reis»