Kies uw land, regio, stad

Natuur rondreis over de Noordpool

ONTDEKKEN • BELEVEN • GENIETEN

Foto: Adembenemend panorama over de verbazingwekkende wereld van ijsbergen op de Noordpool

NOORDPOOL. Maak een van de meest exclusieve reizen ter wereld! Bereik het dak van de aarde, het is het meest noordelijke punt van de aardbol. Je start in Moermansk en verkent dit gebied per de meest krachtige ijsbreker ter wereld, de van alle gemakken voorziene '50 Years of Victory'; op nuclaire energie ploegt het schip gestaag voort door het 2½ meter dikke ijs. Maak een ballonvaart en ervaar adembenemende uitzichten. Of ga mee vanaf het helicopterdek met de heli en spot ijsberen en walrussen. Je reist samen met mensen met passie, zoals het Quark Expedition Team. Zoals een van de aanbieders van deze reis zegt: 'Je doet iets wat bijna niemand op deze wereld heeft gedaan!'

Populaire reizen in Noordpool


Alle gevonden reizen

Verfijn resultaat:

Reisorganisatie: Sawadee

Een rondreis van 22 dagen naar de Russische archipels: Ver ten noorden van het vasteland van Europa liggen drie verschillende eilandgroepen met een woest, verlaten, en adembenemend mooi landschap. Alt.... bekijk reis»

Reisorganisatie: Sawadee

Tijdens deze spectaculaire zeilreis varen we tussen Lenangen, Skjervøy en Burfjorden in het uiterste noorden van Noorwegen. Overdag kan er gewandeld worden door een van de dorpjes op het vaste land.... bekijk reis»